ABNY
Image default
Zakelijk

Carbon met uitstraling kopen

Sommige mensen interesseert het uiterlijk van carbon niet, maar anderen willen graag een mooi carbon met patroon kopen. Dit zijn vaak de mensen die producten produceren waarbij carbon in het zicht komt en niet wordt verborgen. Voor beide groepen mensen heeft compositesplaza.com een ruim aanbod aan carbon koolstofweefsels.

Carbon kopen bij compositesplaza.com

Naast de verkoop van carbon koolstofweefsels, beschikt de website van Compositesplaza over informatie over diverse soorten koolstofweefsels. Je komt er ook te weten hoe het wordt geproduceerd en waarvoor de weefsels geschikt zijn. Bij deze webshop heb je in ieder geval de keuze uit weefsels in een gewichtsklasse van 60g/m2 tot 600g/m2. Hierdoor kan je gericht carbon aanschaffen, vooral wanneer je maar een minimaal gewicht aan je product mag toevoegen. Je hebt ook diverse breedtes die je kunt aanschaffen, waardoor je niet per se te veel hoeft aan te schaffen. De maten die ze aanbieden zijn 100, 120, 128 of 154 centimeter. 

Neutrale carbon en met uitstraling

Zoals al eerder gezegd is het mogelijk om neutrale carbon te kopen, hiermee wordt de meest standaard variant bedoeld. De uitstraling van deze carbon is heel eenvoudig zonder extra toevoegingen. Toch heb je ze ook met meer uitstraling, doordat er in het patroon diamanten zitten of een visgraat. Daarnaast is het ook mogelijk om carbon aan te schaffen met satijn of met meerdere lijnen. Dit is dus vooral ideaal wanneer het carbon meer aan de buitenkant komt te zitten, of als het in het zicht geplaatst wordt.