ABNY
Image default
Banen en opleidingen

Hoe verbeter je de duurzame inzetbaarheid van medewerkers en managers?

Er is een speciaal coachingstraject dat zich richt op zowel medewerkers en managers. Je kunt hiervoor terecht bij een loopbaancoach van Focus. Dit is een loopbaanadviesbureau dat zich voornamelijk richt op het duurzaam inzetten van medewerkers. Zij helpen je inzicht te krijgen in jouw capaciteiten en gaan aan de slag om de mogelijkheden binnen jouw organisatie helder te krijgen. Ook hebben medewerkers en managers toegang tot een Loopbaanportaal, waar allerlei instrumenten en tests beschikbaar zijn. Hierdoor ontdek je welke functies bij jou passen! Focus biedt twee verschillende coachingstrajecten: executive coaching en performance coaching. Het eerste traject helpt managers met het maken van de juiste keuzes. Het tweede traject is gericht op medewerkers. Medewerkers krijgen door dit traject meer inzicht in hun eigen situatie.

Met hulp van een loopbaancoach benut je jouw talenten optimaal

Ontwikkel jij jezelf graag beter en verder in je loopbaan? Maar heb je nog niet helemaal bedacht hoe je dit het beste kunt aanpakken? Het wordt mogelijk door de hulp van een loopbaancoach in te schakelen. Deze coach ondersteunt en adviseert je bij de ontwikkeling van je loopbaan. Als resultaat krijg je zicht op je drijfveren, kwaliteiten en waarden. Dit helpt om beslissingen te nemen en vervolgstappen te zetten. Je ontdekt hoe je jouw huidige werk zo goed mogelijk af kunt stemmen op jouw talenten. Zo’n loopbaancoach vind je bij Focus, een landelijk loopbaanadviesbureau dat zich richt op duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Zij bieden zowel diensten aan op organisatie-, team- als op individueel niveau.

Duurzame inzetbaarheid is van groot belang voor zowel medewerkers als organisaties

Is duurzame inzetbaarheid binnen jouw bedrijf ook belangrijk? Verbeter de duurzame inzetbaarheid van je medewerkers met de hulp van het loopbaanadviesbureau Focus. Door als werknemer te blijven werken aan je inzetbaarheid blijf je een aantrekkelijke werknemer. Inzetbaar zijn houdt in dat jouw talenten aansluiten op de eisen die de werkgever aan zijn medewerkers stelt.  Coaching helpt jou hierbij op het gebied van zelfreflectie en ontwikkeling. Voor een coach ga je naar loopbaanadviesbureau Focus. Deze expert stimuleert om het beste uit jezelf te halen. In dit traject krijg je inzicht in jezelf en in je huidige werksituatie. Bij Focus kun je ook kiezen voor de hulp van een e-coach, die 24/7 bereikbaar is. Deze online loopbaancoach beantwoordt al jouw loopbaanvragen.