ABNY
Image default
Winkelen

Pikante lingerie voor mannen

 

Lingerie dragen wordt voor vrouwen meer geaccepteerd, dan voor mannen. Vrouwen kunnen rustig een boxershort dragen, die boven hun jeans uitsteekt. Bij mannen ligt dit toch even anders. Je zal raar opkijken wanneer een man zijn roze slipje laat zien wat nét boven zijn broekriem is waar te nemen. Toch komt lingerie voor mannen steeds meer in the picture. Hoe leuk is het voor vrouwen om hun vriend of man in pikante lingerie te zien. 

Vrouwen kunnen alles dragen

Het voordeel van vrouw zijn is, dat ze eigenlijk alles kunnen aantrekken van stoere laarzen tot stijve mantelpakjes. Zelfs het dragen van een stropdas of vlinderstrikje is mogelijk. Mannen hebben veel meer beperkingen, vooral op het gebied van lingerie. Er zijn mannen die zich wagen aan vrouwenlingerie. Dit zit bij een man echter veel minder comfortabel dan de lingerie speciaal gefabriceerd voor heren. 

Heren lingerie

De heren lingerie die tegenwoordig wordt gemaakt, is speciaal toegespitst op het mannenlichaam. Een man zit toch wel even anders in elkaar. Lingerie voor mannen moet comfortabel op het lichaam aansluiten en niet alleen worden aangedaan vlak voor een hete avond met vrouw of vriendin. Heren lingerie kan de hele dag, zonder dat het irriteert, onder de gewone, dagelijkse kleding worden gedragen. Er zitten geen vervelende naden in, wat in gewoon dagelijks ondergoed, wel aanwezig is. 

Heren string 
De herenstring is verkrijgbaar in vele uitvoeringen. Neem de JOR Soccer thong. Een uitdagende string die speciaal gemaakt is voor de voetbalfan. Zit comfortabel en heeft een stoere uitstraling. De stretch, microfiber stof heeft een slank aftekenende vorm. De brede elastische tailleband laat een geborduurd logo zien. Een super-aantrekkelijk string voor de jongere man. 

Aantrekkelijke boxershort 
Het is niet alleen de string die alle geheimen van de man bedekken..Ook een aantrekkelijk boxershort kan gevoelens bij een vrouw oproepen die niet onder stoelen of banken kan worden gestoken. Het Pump! underwear heeft een collectie boxershorts in sprankelende kleuren en pockets. Een geweldig dragend ondergoed wat voor overdag prima draagcomfort geeft. Vrouwen vallen voor dit soort ondergoed omdat het tóch de stevigheid van de man laat zien. 

Speciale gay strings

De homo man draagt graag strings, die speciaal voor hen zijn gemaakt. 4Youwear.nl, heeft een collectie gay strings waar deze mannen zich prettig in voelen. Zij voelen zich aantrekkelijk in deze strings en houden van de zachte stof tegen hun huid. De kleding die zij overdag dragen ziet er met een gay string beter uit. Het meest onthullende kledingstukje, is een echte aanwinst voor de garderobe van deze heren. Het geeft aantrekkings-appeal, draagt toch comfortabel en niet geheel onbelangrijk, het bespaart wasgoed. Deze kleine stukjes stof, hebben weinig energie en wasmiddel nodig om ze te reinigen. Naar boven