ABNY
Image default
Bedrijven

Wat zijn de verschillen tussen de Makita accu 18v 4ah en een replacement?

Zoek je een nieuwe Makita accu 18v 4ah voor een bepaald soort gereedschap? Dan denk je misschien dat je alleen de originele Makita accu 18v 4ah kan kopen, aangezien deze volledig is afgestemd op jouw machine. Dat is gelukkig niet het geval. Tegenwoordig kun je namelijk verschillende replacements vinden voor de Makita accu 18v 4ah. Een replacement is eigenlijk een soort namaakproduct. Misschien heb je daar een negatief beeld bij, maar het hoeft niet per se iets slechts te zijn. Sterker nog, het is juist erg handig dat deze accu’s worden aangeboden, aangezien ze dan betaalbaar zijn voor iedereen. Het grootste verschil zit dan ook in de prijs. Vaak is de Makita accu 18v 4ah vrij prijzig. Dat komt omdat Makita een zeer bekend gereedschapsmerk is. Mensen gaan er dan automatisch van uit dat ze een goed product kopen, en dat is ook zo. Toch is het niet voor iedereen mogelijk om een flink bedrag neer te leggen voor een originele Makita accu 18v 4ah. Een replacement is in dat geval een goede oplossing. De replacement is speciaal ontworpen om perfect aan te sluiten bij de Maikta machines. Je zal deze dus eenvoudig kunnen bevestigen en de machine zal het meteen doen. Ook kan je de replacement gewoon opladen met de oplader die je al hebt. Je hoeft dus verder niets aan te schaffen om de replacement te kunnen gebruiken. Het kan zelfs zo zijn dat de replacement beter werkt dan het origineel. Dat ligt aan de materialen en aan de cellen die gekozen zijn. Vaak wordt er gekozen voor cellen van bekende fabrikanten, zodat de kwaliteit gegarandeerd kan worden. Ook krijg je gewoon garantie en je mag de accu retourneren als deze niet bevalt. Het heeft dus diverse voordelen om voor een replacement te kiezen.

https://www.accu-machine.nl/accus/accu-voor-makita/