ABNY
Image default
Bedrijven

Goudprijs is historisch hoog!

Na een dip in de goudprijs lijkt het er nu sterk op dat deze weer in een stijgende lijn zit. Dit heeft alles te maken met de daling van de Amerikaanse dollar. Bij het indiceren van een prijs voor het goud is gebleken dat deze zich in tegenovergestelde richting van de dollar begeeft. Wordt hiervan de waarde dus minder, dan zal de goudprijs juist stijgen.  

Goud verkopen

Heeft u nog goud in uw bezit waar u verder niets meer mee doet, dan is dit misschien het juiste moment om het te verkopen. Afhankelijk van het aantal karaat van bijvoorbeeld een sieraad of munt wordt de goudprijs vastgesteld. Zo krijgt u direct een helder en duidelijk beeld wat u voor het goud dat u wilt verkopen krijgt en ontstaan er geen verrassingen achteraf.  

Goudprijs per gram

De prijs van het goud wordt per gram berekend dus u krijgt altijd een eerlijke berekening met de meest actuele prijs. Goud heeft al vele jaren diensten bewezen in de tandheelkunde, productie van elektronica en natuurlijk bij het vervaardigen van sieraden. Duik in de juwelenkist, kijk wat er niet meer wordt gebruikt en verkoop het vandaag nog. Gegarandeerd dat u een eerlijke goudprijs ontvangt!

https://www.goudnl.nl/goudprijs