ABNY
Image default
Vakantie

Weekendje naar Praag als verrassing voor je vriendin

Een jongen wil heel graag zijn vriendin verrassen met een weekendje naar Praag omdat ze de maandag van de volgende maand die eraan komt zijn zij 5 jaar lang samen met elkaar zonder enige ruzie te gehad hebben. Om van deze dag te genieten en het beste van maken wil deze jongen zijn vriendin meenemen naar een Weekendje Praag zonder dat zij iets af weet. Nu is de vraag om te weten wat zij heel graag wilt doen in Weekendje Praag. Zij is namelijk heel kieskeurig en wil altijd iets nieuws proberen in leven en dat wordt soms heel moeilijk want op gegeven moment weet je niet meer of ze dit nou leuk vindt of niet en dat wordt het een groot probleem tussen de vriend en vriendin die naar Weekendje Praag gaan voor mijn jubileum. De jongen was van plan om de dag te beginnen in zwembad met spa en sauna erbij en daar ook ontbijten als het kan van het bedrijf waar zij gaan weg. Later op de dag wil de jongen haar vriendin nog een keer verrassen met cadeau bon van alles wat zij wil kopen. Het maakt niet uit voor hoeveel zo lang ze gaat halen wat zij het heel graag wilt. Na het shoppen gaan ze lunchen in een dure restaurant. Nou zal ik je vertellen dat als meisjes gaan winkelen dan zijn ze uren en uren lang bezig om iets uit te kiezen wat zij willen gaan dragen. Het gaat heel laat worden maar de jongen wil alles voor haar doen in Weekendje Praag aangezien zij toch zoveel jaren met elkaar het leuk en gezellig hebben en willen ook nog doorgaan met wat zij nu elke dag van hun leven ervaren. Je wilt natuurlijk niet elkaar kwijt raken na zoveel momenten.

https://www.tsjechiexperience.nl/praag/weekendje-praag