ABNY
Woning en Tuin

Wat is een Schilderij met Led verlichting?

Een schilderij met led verlichting is canvas wanddecoratie met leds die het doek verlichten. De led verlichting is achter het doek verwerkt en schijnt als het ware door het doek heen. Hierdoor verkrijg je een sfeervol effect. Meestal werkt dit op één of twee AA batterijen en zit er aan de zijkant van het schilderij een aan/uit schakelaar verwerkt.

Thema Led Canvas

Deze methode van canvas verlichting wordt vaak toegepast op schilderijen met afbeeldingen van kaarsjes, zodat het lijkt dat de kaarsjes echt branden. Maar ook bij andere afbeeldingen kan het effect erg leuk zijn. Zoals bijvoorbeeld bij afbeeldingen van een boeddha of steden in het donker, waardoor de architectuur goed naar voren komt.

 

Schilderij Kinderkamer

Bij schilderijen voor de kinderkamer kan ledcanvas juist een heel speels effect geven Hiervoor zijn leuke afbeeldingen voor kinderen beschikbaar, zoals elfjes, vlinders en bijen. De verlichting is dan verwerkt in de oogjes en/of vleugeltjes. Soms knipperen de lichtjes, maar ze kunnen ook langzaam van kleur veranderen. Kinderen vinden het geweldig en geeft net dat beetje licht in een donkere ruimte, zoals de slaapkamer. Tegenwoordig zijn ook de disney en frozen afbeeldingen zeer populair met led verlichting.

Kerst Schilderij

Zoals eerder aangegeven zijn er meerder thema’s met afbeeldingen verkrijgbaar. Door de sfeer die deze led canvas geeft, is voornamelijk het kerst led schilderij erg populair. Deze canvas doeken met verlichting zijn ook leuk om als cadeautje te geven.

https://www.ledcanvas.nl/

Gerelateerde artikelen

De cartouche: het belangrijkste onderdeel van een keukenmengkraan

De badkamer een makeover geven? 3 essentials

Een loungeset die bij mooi bij de tuin past