ABNY
Image default
Sport

Fitness Zeist: ga voor je doelen

Of je nu dat slanke en strakke lichaam wilt, meer spieren wilt opbouwen of je conditie wilt opbouwen, er zijn redenen genoeg te vinden om met fitness in Zeist te gaan beginnen. Door de combinatie van zowel krachttrainingen als cardiotrainingen heb je voldoende afwisseling en uitdaging om je doelen te bereiken zonder dat het eentonig wordt. 

Fitness Zeist: de modernste toestellen in een aangename omgeving

Wij bieden je een moderne trainingsomgeving aan voorzien van alle toestellen om van je trainingen een succes te maken. Zo beschikken wij over kwalitatief hoogwaardige cardiotoestellen en diverse krachttoestellen aangepast aan ieder trainingsniveau. Op die manier kan iedere sporter, zowel recreatief als competitief, bij ons terecht.  Wij geloven sterk in de combinatie van beide fitnessvormen om tot de beste resultaten te komen. Kleedkamers, lockers en douches zijn beschikbaar voor alle leden van Fitness Zeist en er is na je sportieve prestatie mogelijkheid om bij een drankje na te praten. 

Fitness Zeist: onze begeleiders

 Uiteraard sta je er niet alleen voor. Ons team van Fitness Zeist bestaat uit professioneel opgeleide sportinstructeurs, personal trainers en voedingsdeskundigen die klaar staan om je van begin tot einde te begeleiden en motiveren. Als jij je motivatie en doorzetting meebrengt, zorgt Fitness Zeist voor een perfect aangepaste begeleiding en training. Vaak beginnen mensen met sporten op hun eentje zonder goed te weten waar te beginnen waardoor ze algauw de moed verliezen en opgeven en net dit willen wij vermijden. Je trainingen moeten leuk en aangenaam zijn zodat je blijft volhouden. 

Aarzel zeker niet om ons op de hoogte te brengen van zaken die belangrijk kunnen zijn bij het uitstippelen van jouw parcours zodat wij hier rekening kunnen mee houden.  Maak kennis met Fitness Zeist en ga samen met ons de sportieve uitdaging aan. Wij zijn er alvast helemaal klaar voor. Kijk op de website van fysie.nl.

https://www.fysie.nl/fitness-zeist/