ABNY
Image default
Woning en Tuin

Een Trespa of Keralit dakkapel plaatsen?

Het materiaal waaruit u uw dakkapel laat vervaardigen, bepaalt de levensduur van de dakkapel, hoeveel onderhoud de dakkapel nodig heeft en wat voor een uitstraling deze krijgt. De keuze voor een bepaald materiaal is dus een belangrijke keuze. Een zeer lange levensduur hebben de kunststoffen Trespa en Keralit. Niet voor niets genieten deze materialen tegenwoordig een enorme populariteit. Bovendien heeft een dakkapel van Trespa of Keralit veelal een moderne uitstraling en weinig onderhoud nodig. Meer informatie over Trespa en Keralit dakkapellen leest u in dit artikel.

De voordelen van Trespa en Keralit dakkapellen

Door de jaren heen zijn steeds meer mensen gaan kiezen voor een dakkapel van Trespa of Keralit. Een aantal voordelen van een kunststof dakkapel van hoogwaardige kwaliteit ten opzichte van een houten variant:

  1. Trespa en Keralit dakkapellen beschermen uitstekend tegen praktisch alle weersomstandigheden. Het materiaal verkleurt niet en raakt niet makkelijk beschadigd.

  2. Het materiaal is zeer onderhoudsvriendelijk. Hierdoor heeft u er nauwelijks omkijken naar en bespaart u op de onderhoudskosten, of hoeft u zelf niet het dak op.

  3. Beide materialen hebben een lange levensduur, waardoor u nog jarenlang van uw dakkapel van Keralit of Trespa kunt genieten.

  4. Keralit wordt gemaakt van gerecycled materiaal: hiermee koopt u dus een zeer milieuvriendelijke dakkapel.

  5. Beide materialen zijn verkrijgbaar in de meest uiteenlopende kleuren. Hierdoor kunt u uw dakkapel helemaal aanpassen op de uitstraling van uw woning.

  6. Na plaatsing hoeft de dakkapel niet meer geschilderd of gebeitst te worden, wat bij hout veelal wel het geval is.

  7. Er kunnen meerdere montagetechnieken worden toegepast tijdens de plaatsing van de dakkapel.

Vergelijk specialisten en bespaar op uw dakkapel van Trespa of Keralit

Trespa en Keralit dakkapellen bieden dus veel voordelen. Zijn er ook nadelen aan dit type dakkapel verbonden? Het is niet mogelijk ze te schilderen, maar omdat het materiaal in tientallen kleuren verkrijgbaar is vormt dit vaak geen probleem. Beide materialen zijn duurder dan hout of kunststof van goedkopere kwaliteit, maar de lage onderhoudskosten wegen hier vaak tegenop. Wilt u op de kosten van uw dakkapel Trespa of Keralit besparen? Dan kunt u tot wel tientallen procenten op de kostprijs besparen door dakkapel specialisten te vergelijken op dakkapelplaatsenvergelijker.nl. Hierdoor kunt u toch kiezen voor een kwalitatief hoogwaardig materiaal, tegen lagere kosten.

Goedkoper alternatief voor Trespa en Keralit dakkapellen

Valt een dakkapel van Trespa of Keralit toch buiten uw budget en zoekt u een voordeliger alternatief? Dan kunt u altijd besluiten om te kiezen voor een normale kunststof dakkapel. Normale kunststof dakkapellen beschikken namelijk over praktisch dezelfde eigenschappen als Trespa en Keralit, maar zijn kostentechnisch aantrekkelijker. Bekijk meer informatie over kunststof dakkapellen via de onderstaande link.

https://www.dakkapelplaatsenvergelijker.nl/kosten/kunststof-dakkapel/