ABNY
Image default
Bedrijven

Moosefarg uit Zweden

Met de dekkende of halfdekkende beits van Moosefarg kun je je schuur of tuinhuisje omtoveren tot een gloednieuw tuinhuisje. De buitenbeits is perfect te gebruiken voor je tuinhuis, want de verf is zo gemaakt dat deze het houtwerk uitermate goed beschermd tegen de krachten van buitenaf en tegelijk dicht het niet helemaal af, zodat het hout kan gaan schimmelen. Je kunt dus nog jaren doen van je nieuw-gelakte schuur of tuinhuisje. De beits en de white wash van Moose Färg is een garantie op een lange bescherming van het hout. Met deze verf heeft u uw hout beter beschermd dan bij de andere fabrikanten. Dit betekent vrij eenvoudig dat je op de lange termijn minder onderhoud hoeft te plegen.

Moose farg vervaardigd verschillende soorten verf en voor alle soorten verf geldt dat ze de levensduur van het hout van de schuur of het tuinhuis vergroten. De producten van Moose Färg kunnen uw tuinhuisje beschermen tegen allerlei invloeden van buitenaf. Bij dit soort invloeden moet je denken aan: ernstige regenval (hagel), schadelijke UV-straling van de zon en schimmels of alg aanslag bij langdurig vochtige periodes.

In de normale omgeving zal je gemiddeld een keer in de vijf jaar onderhoud aan uw tuinhuisje moeten plegen. Als je dat netjes doet dan kun je weinig verdere problemen verwachten met uw tuinhuisje. Als je dan je tuinhuisje ook nog eens netje schoonmaakt ben je in de meeste gevallen veilig van enige schimmelvorming. Bij het schoonmaken kun je heel gemakkelijk een sopje maken met warm water en een beetje zeepsop. Wat Moose Färg aanraadt om te gebruiken is het schoonmaakmiddel Linsåpa. Dit schoonmaakmiddel is speciaal voor het schoonmaken van het tuinhuisje en laat de verf helemaal intact. Dit schoonmaakmiddel bestaat uit lijnoliezeep en is een natuurlijk product. Voor het schoonmaken hoef je niet te schuren en direct erna kun je er zelfs overheen verven.