ABNY
Image default
Bedrijven

Rijlessen in Utrecht bij rijschool Galgenwaard

Rijlessen in Utrecht bij Rijschool Galgenwaard

Ben je woonachtig in de omgeving van Utrecht en wil je auto rijlessen nemen? Dan zit je goed bij Rijschool Galgenwaard! Deze rijschool heeft een zeer goed percentage op het gebied van slagen én je betaalt hier minder voor je rijlessen! Daarnaast heeft Rijschool Galgenwaard zeer flexibele uren om te lessen, wat zeker gunstig is als je student of scholier bent.

Rijles bij Rijschool Galgenwaard

Als je rijles neemt bij Rijschool Galgenwaard weet je zeker dat je rijles in de omgeving van Utrecht krijgt die van hoge kwaliteit is. Deze rijschool heeft een uitstekend slagingspercentage. Er wordt gezorgd dat jij vol zelfvertrouwen aan je eindexamen begint. Hiervoor helpen zij jou met alle drie de aspecten die jij nodig hebt om jouw rijbewijs te halen: de theorie, voertuigbeheersing en verkeersdeelneming. Op deze manier maken de ervaren instructeurs jou wegwijs in het verkeer van Utrecht.

Extra theorieles

Om je theorie examen makkelijker te halen biedt Rijschool Galgenwaard theorielessen aan. Deze lessen vinden plaats op zondag van 12:00 tot 16:00. Op de maandag erna krijg je weer een halve dag les. Zodra je dat hebt doorlopen ben je klaar om het theoretisch examen af te leggen. Deze extra hulp kost €150, hier zit het theorie examen al bij in begrepen!

Spoedcursus

Het is mogelijk om het rijbewijs in slechts tien dagen te halen. Als je aan deze spoedcursus begint, moet je al wel je theorie examen gehaald hebben. Spoed opleidingen zijn er in 2, 4, 6 of 8 weken of aangepast op jouw eigen tempo. Zo kun je zo snel mogelijk jouw rijbewijs halen!

Over Rijschool Galgenwaard

Rijschool Galgenwaard is een rijschool in de omgeving van Utrecht die hoog aangeschreven staat. Om alle voordelen van deze rijschool nog eens door te lezen, staat alles hieronder op een rijtje:

  • Klantvriendelijk staat hoog in het vaandel;
  • Scherp aan de prijs, in vergelijking met de concurrentie vragen zij minder;
  • Goed/Hoog percentage met slagen;
  • Lid van de BOVAG, dus gaat hij failliet dan blijft het rijbewijs geldig;
  • Qua naam en entourage springen ze er wel uit;
  • Gratis vrijblijvende proefles;
  • Flexibele tijden: in het weekend en ’s avonds;
  • 10% korting voor studenten.

Contact opnemen?

Wil je contact opnemen met Rijschool Galgenwaard om een gratis proefles aan te vragen, of om gelijk te starten met rijlessen? Dat kan! Ook als je vragen hebt kun je contact opnemen. Dit doe je door het contactformulier op de website in te vullen of door te bellen naar 030-2800882.

https://www.rijschoolgalgenwaard.nl/rijlessen-utrecht/