ABNY
Image default
Gezondheid

Verschillende soorten Millers Juice

Millers Juice Silver Line

De eerste Millers Juice e-liquid lijn die Millers Juice begon te maken heet de “Silverline”. Deze lijn is in 2014 geïntroduceerd als antwoord op de groeiende vraag naar hoogwaardige e-liquids geproduceerd in Nederland. De Silverline bevat 36 verschillende smaken en is verkrijgbaar in 10 ml met een nicotinegehalte van 0, 3, 6, 12 of 18mg/ml.

De Silverline is vooral bedoeld voor zogenaamde “switchers”, mensen die overstappen van traditionele sigaretten naar e-sigaretten. Deze e-vloeistoffen hebben een 70% PG/30% VG ratio om ze een gevoel in de keel (een “keelklap”) te geven dat vergelijkbaar is met dat van een traditionele sigaret. Silverline producten zijn voornamelijk enkelvoudige, eenvoudige smaken, zoals Banaan, Aardbei, Tabak, Kiwi, Shag (Rolling Tobacco) en Sigaar.

Silverline producten zijn herkenbaar aan de stille, onopvallende verpakking met gekleurde elementen; elke smaak heeft zijn eigen kleur. Silverline producten richten zich op en hebben een adviesprijs voor het lagere marktsegment.

Millers Juice Chrome Line

De Millers Juice Chrome lijn verkoopt al geruime tijd goed. De Chrome lijn bevat 10 smaken en is verkrijgbaar in 10 ml met een nicotinegehalte van 0, 3, 6 of 12mg/ml.

De Chrome lijn producten zijn, net als de Silver lijn producten, zuinige e-liquids. Ze hebben een 50% PG/50% VG basis die ze een goede smaak- en dampervaring geeft. De smaken variëren van robuuste tabaksmelanges tot sprankelende fruitcombinaties – ideaal voor de kenner.

Chroomlijn producten zijn herkenbaar aan de full colour verpakking. Elke smaak in deze lijn heeft ook zijn eigen kenmerkende kleur.

Millers Juice Platinum Line

De lijn Millers Juice Platinum wordt gekenmerkt door de kenmerkende tabakssmaken, waaronder British Tobacco, American Tobacco en vele andere populaire tabaksmelanges. De lijn bevat ook uitstekende smaakcombinaties. De Platinum lijn is verkrijgbaar in 10 ml met een nicotinegehalte van 0, 3, 6, 12 of 18mg/ml.

De Platinum lijn heeft een basis 50% PG/50% VG verhouding, wat ideaal is voor de meeste e-sigaretten. Deze lijn heeft een gemiddelde prijs en is herkenbaar aan de uniforme verpakking: elk product in de lijn heeft vrijwel hetzelfde uiterlijk, maar de naam van elke smaak is in een andere kleur gedrukt.

Millers Juice Gold Line

De Molenaars Juice Gold lijn is de crème-de-la-crème van e-vloeistoffen. De unieke, complexe smaakprofielen in combinatie met luxe verpakkingen vertellen u dat deze e-liquid lijn bedoeld is voor de veeleisende kenner. De Gold lijn is verkrijgbaar in 10 ml met een 50% PG/50% VG verhouding en een nicotinegehalte van 0, 3, 6 en 12mg/ml.

De luxe verpakking, afgewerkt met zwart en goud is een echte eyecatcher op elk e-liquid point of sale. Deze e-liquids richten zich ongetwijfeld op het hogere marktsegment. Bent u op zoek naar een e-liquid lijn met een breed smaakprofiel? Bent u op zoek naar iets bijzonders? Kies dan voor de Molenaars Juice Gold lijn.

https://damp-e.nl