ABNY
Image default
Fotografie

Online Fotos Verkopen

Verdien geld met foto’s – zo gemakkelijk is het!

Is het echt mogelijk om geld te verdienen met je eigen foto’s? Geld verdienen met foto’s is echt de droom van elke fotograaf, want er is niets beter dan geld verdienen met je passie. Maar heel weinig mensen weten hoe ze dit moeten doen, en dat is precies waar dit artikel over gaat! Vandaag wil ik u laten zien hoe u uw foto’s automatisch op het internet kunt verkopen en hoe u er de best mogelijke winst uit kunt halen!

Voordelen ten opzichte van andere bronnen van inkomsten

Er zijn veel verschillende manieren om je eigen passief inkomen op het internet op te bouwen. De zogenaamde “Kindle Ebooks”, die steeds populairder worden en steeds meer inkomsten genereren, worden steeds populairder. Klinkt goed, nietwaar? Maar wat als ik je vertel dat geld verdienen met foto’s veel winstgevender is en veel meer plezier in je leven brengt? Maak je geen zorgen, ik zal het je allemaal uitleggen.

Geld verdienen met foto’s

Geld verdienen met foto’s heeft als voordeel dat je je passie volledig kunt beleven. Terwijl je een ghostwriter nodig hebt om ebooks voor je te schrijven, heb je hier alles onder controle, wat betekent dat hoe meer foto’s je maakt, hoe meer je verdient.

Dat hangt alleen van u af, en zolang u graag foto’s maakt, staat niets uw geluk in de weg. Een ander voordeel is dat je als fotograaf veel meer van de wereld ziet dan anderen, en ik denk dat iedereen de wereld wil verkennen.

Verdien geld als hobbyfotograaf op het internet:

Hoe je nu precies met foto’s geld kunt verdienen, leg ik je nu uit: Ten eerste is er de stockfotografie. Hiermee maak je foto’s (ook met je smartphone) en upload je deze naar een bepaalde bemiddelingswebsite. De bekendste site hiervoor is te vinden op foto’s verkopen stock. Op deze pagina’s worden de foto’s dan verkocht, zodat je er de eerste paar honderd euro mee verdient. In het volgende deel van dit artikel leg ik uit hoe het allemaal in detail werkt en waar je op moet letten.

Er is nog een andere optie die in uw zak past: De telefoon! Het geheel wordt een app jobber genoemd. In deze app zie je markers op een kaart. Deze markers zijn orders die kunnen worden uitgevoerd. Als voorbeeld is er het schieten van bezienswaardigheden, het controleren van straatnaamborden en andere. De app is momenteel gratis. Dus als je een beetje extra inkomen zou kunnen gebruiken, ben je met deze app in goede handen.

Verdien geld met foto’s – met stockfotografie:

Geld verdienen met foto’s werkt het makkelijkst met de zogenaamde stockfotografie. Zoals beloofd, zal ik u nogmaals in detail uitleggen waar u daar aandacht aan moet besteden. Naast bovengenoemde site (foto’s verkopen op internet.) zijn er natuurlijk ook andere intermediaire sites die een dergelijke service bieden.

Enerzijds moet duidelijk worden gesteld dat de concurrentie op dit gebied voortdurend toeneemt. Dat betekent dat je je moet onderscheiden van de massa. Het is het beste om te proberen zich bij elke foto op precies één doelgroep te richten. Dit betekent dat je, om geld te verdienen met foto’s, rekening moet houden met het volgende:

Geld verdienen met foto’s

Laten we het onderwerp vogels als voorbeeld nemen. Je denkt: “Oké, wat is het beste voor mijn klanten? Toen merkte je bijvoorbeeld: “Ok, een adelaar hoog in de wolken wordt zeer goed ontvangen”.

Dan probeer je je te concentreren op dat ene ding en probeer je dat moment zo goed mogelijk weer te geven. Bij elk soort foto’s zijn er over het algemeen een aantal dingen, die men in het algemeen bij stockfoto’s in overweging moet nemen, als men met foto’s geld wil verdienen. Dat zou zo zijn:

 

  • De Coca Cola fles in de hand van iemand anders.
  • Het Apple logo van je Mac Book op de achtergrond.
  • Een ICE-trein op de achtergrond
  • Accessoires zoals een horloge aan de pols of sieraden die kunnen afleiden

 

Hoe u zich precies kunt registreren bij bemiddelingswebsites welke online fotos verkopen, kunt u gemakkelijk vinden op het internet. Als u dat tenminste nodig heeft. In principe levert dit echter niet al te veel problemen op.

Waar wacht je op?

Geld verdienen met foto’s is niet zo moeilijk, en het is een stuk makkelijker dan het uitbrengen van een e-book. Fotografie moet je natuurlijk wel plezier geven, en je moet er niet zo slecht in zijn. Maar wie er echt van geniet, en wie daar meer in wil bereiken, zal daar ook meer bereiken. Dus: prettige fotografie!

Online foto’s verkopen

Voor alle mensen die veel meer zouden doen dan anderen om geld te verdienen met foto’s, heb ik iets anders voor jou. Deze methode brengt nog meer geld, misschien nog wel veel meer geld, maar het brengt ook meer inspanning met zich mee. Wat bedoel ik, ik heb het over trouwfoto’s?

Verdien geld met foto’s – Bruiloft foto’s

Wat op het eerste gezicht heel eenvoudig klinkt, is iets wat je niet alleen aan de zijkant doet. Wat is het precies? Je krijgt een opdracht om foto’s van hoge kwaliteit te maken op een bruiloft (of bij andere grote evenementen).

De inkomsten voor professionele huwelijksfotografen variëren van € 1.500,00 tot € 3.500,00. In het algemeen wordt ook gezegd dat men als beginner meestal begint bij 500,00€. Dat klinkt natuurlijk lucratief, maar zoals ik al zei, is de inspanning niet bepaald klein.

Geld verdienen met foto’s

Natuurlijk moet je eerst een bestelling vinden (het is makkelijker op het internet). Dan kun je het je niet veroorloven om gewoon een moment te missen op dat evenement. Je hebt een concreet plan nodig voor het hele weekend, wanneer zoiets te doen, enz.

Je moet ook minstens één reservecamera bij je hebben (je kunt hem natuurlijk lenen), zodat je echt elk moment te pakken krijgt. Je moet dus alle aandacht hebben voor wat er gebeurt. De brandpuntsafstand van de cameralenzen ligt normaal gesproken tussen 24 – 200 mm. Maak voor veel mensen minstens 3 foto’s per scène, zodat ze er zo goed mogelijk uitzien.

Foto’s verkopen stock

Bij evenementen, zoals concerten of feesten, kunt u veel van de huwelijksfoto’s namaken. Het is belangrijk om de locatie zelf echt te kennen. Het is het beste om de website van een club van te voren te bezoeken, of van te voren te weten te komen over de locatie.

Anders, als je nieuwsgierig bent geworden, kan ik je alleen maar aanmoedigen om te beginnen met het aannemen van opdrachten om bruiloften & evenementen te fotograferen.

Het maakt niet uit of je foto’s uploadt bij providers als Fotolia of IStock, of dat je meer tijd hebt voor meer moeite en foto’s maakt bij bruiloften en evenementen. Iedereen kan geld verdienen met foto’s, ook u. Veel succes!

Het goede is vaak heel dichtbij, je hoeft het alleen maar te zien. Hetzelfde geldt voor foto’s. De vraag naar foto’s van hoge kwaliteit blijft stijgen, zodat een goed inkomen kan worden bereikt door de verkoop van uw eigen foto’s op het internet.

Fotografie is meer dan alleen een hobby

Elke dag worden er talloze nieuwe pagina’s op het web aangemaakt. Aangezien het nu bij iedereen bekend is dat geïllustreerde artikelen meer aandacht trekken van lezers, is het ook duidelijk dat de vraag naar geschikt beeldmateriaal dagelijks toeneemt. En dit is precies de kans om geld te verdienen met je eigen foto’s.

Als u graag foto’s maakt en goede foto’s maakt, kunt u deze te koop aanbieden op het internet. Echter, om de verkoop te genereren, moet je niet meteen in het diepe duiken, maar eerst wat marktonderzoek doen, een blik werpen op de verschillende fotoverkoopplatformen, en ook de juridische aspecten behandelen.

Het goede oude fotoalbum heeft zijn tijd niet uitgediend. Het is alleen maar veranderd. Grote fotocollecties met meer dan tienduizenden foto’s bieden elke gebruiker de mogelijkheid om ze te gebruiken in zijn blog, op zijn homepage of zelfs in de winkel. Daarom is het zinvol om zich niet te beperken tot het onderwerp fotografie.

Zelfs de natuur biedt tal van mogelijkheden om mooie en aantrekkelijke foto’s te maken. Planten en bloemen, maar ook dieren, landschappen en prachtige foto’s uit verschillende dorpen kunnen op een verstandige manier gebruikt worden om ze te koop aan te bieden op het internet voor geld.

Bied uw eigen foto’s te koop aan

Als u uw eigen foto’s te koop wilt aanbieden op het internet, kunt u kiezen voor een van de vele platforms die gespecialiseerd zijn in de verkoop van foto’s. Hier zijn er zeer grote aanbieders, maar ook kleinere aanbieders. Daarom is het belangrijk om deze afzonderlijke pagina’s te bekijken, te vergelijken en vervolgens een kleine analyse te starten. Op welk platform verkopen welke foto’s het best? Wat is de commissie per verkochte foto?

Iedereen die geld wil verdienen met zijn eigen foto’s heeft de mogelijkheid om te kiezen tussen verschillende opties. Een afbeelding kan bijvoorbeeld uitsluitend worden verkocht, waarbij het slechts eenmaal voor een hogere prijs wordt verkocht, maar hetzelfde beeld kan ook meerdere malen tegen een lagere prijs worden aangeboden, dus niet uitsluitend. Om eerst inzicht te krijgen in de verkoop van uw eigen foto’s, dient u zich in het begin te beperken tot één platform en later het aanbod aan meerdere aanbieders te distribueren.

https://www.thuiswerkeninpakwerk.nl/fotos-verkopen-stock/