ABNY
Image default
Beauty en verzorging

Wat is Laserontharing?

Laserontharing is vandaag de dag een enorm populaire beauty-behandeling en dit is niet zo vreemd; door middel van laserontharing weet je namelijk zeker dat je op een snelle en efficiënte manier permanent van ongewenste beharing af komt. Geen last meer van ingegroeide haartjes, scheerwondjes, of pijnlijke harsbehandelingen meer.

Hoe Laserontharing werkt

Haren die in de groeifase zitten, kunnen behandeld worden door middel van laser ontharen. Haren in de fase vóór de groeifase zitten, kunnen niet behandeld worden. Daarom wordt de behandeling in een vaste cyclus van meerdere behandelingen uitgevoerd. Het laserlicht dat wordt uitgezonden door het laserapparaat wordt opgenomen door het pigment in het haar, deze energie wordt verzonden naar de haarwortel in het haarzakje. Hierdoor wordt de haarwortel veilig, pijnloos en permanent vernietigd. Laserontharing biedt dus blijvend resultaat en zorgt dat je je niet meer bezig hoeft te houden met tijdrovende bezigheden zoals scheren, epileren of waxen.

Laserontharing Amsterdam

Ben jij benieuwd naar meer informatie over laserontharing of de mogelijkheden voor het maken van een afspraak voor laserontharing in Amsterdam? Voor laserontharing in Amsterdam kun je op diverse locaties terecht. Kijk voor meer informatie bijvoorbeeld eens op deze website. Ben je benieuwd naar de werkwijze rondom de laserontharing in Amsterdam? Hier kun je meer informatie vinden over het drie-stappenplan dat jou zal helpen naar een mooie, gladde huid zonder ongewenste beharing. Hier kun je online een gratis consult boeken, waar gekeken wordt naar jouw huid- en- haartype, je meer informatie zult ontvangen over de behandeling, de werkwijze en de verwachte resultaten van de behandeling. Die mooie, gladde huid zonder ongewenste beharing is dichterbij dan je denkt!