Vakantie

Neem uw zwemspullen mee…

Abny

…want deze zomer duikt u een prachtig subtropisch zwembad in. Want zeg eens eerlijk, wat is er nu lekkerder dan een frisse duik als de zon schijnt? Klein detail, u moet hiervoor wel een camping met zwembad vinden. Gelukkig hebben wij een adres waar u niet alleen een prachtig zwembad vindt, ook het vakantiepark zelf voldoet aan alle eisen die een vakantie onvergetelijk maken.

En wat doen we na het zwemmen?

Het zou natuurlijk zonde zijn als u uw hele vakantie enkel in het zwembad doorbrengt. Zeker wanneer u verblijft op een camping in Limburg waar nog veel meer te doen is. Na het zwemmen lekker eten? Dat doet u bijvoorbeeld bij een van de hoogwaardige horecagelegenheden. Niet getreurd, naast die geweldige menukaart van een van de restaurants, is er ook gewoon een snackbar aanwezig. Zelf boodschappen doen? Natuurlijk kan dat, in de volwaardige supermarkt van het park. Past zelf boodschappen doen niet bij uw vakantieplanning? Dan bestelt u ze gewoon online, ze worden netjes bij u afgeleverd op het park. En terwijl u lekker op uw eigen veranda een net afgeleverd wijntje drinkt, worden de kinderen vermaakt door het professionele animatieteam.

Hier moet u zijn!

Hadden we al verteld welke camping in Limburg u moet bezoeken om te genieten van al deze mogelijkheden? Wij kunnen ons namelijk voorstellen dat u er graag een kijkje neemt! Aan te raden is om zeker eens de website van vakantiepark De Leistert te bezoeken. Dit park is namelijk nog veel meer dan alle voorgenoemde faciliteiten. Stelt u liever persoonlijk enkele vragen, alvorens u een vakantie boekt? Dan kunt u te allen tijde terecht bij de vriendelijke receptionisten van De Leistert. Zij staan u graag te woord met aanvullende informatie en antwoord op uw vragen. Weet u wat wij zo leuk vinden? Om pas echt de sfeer van het park te proeven is er online een virtuele tour te maken. Zo lijkt het net of u al op het park rondloopt. Welke lodge, chalet, bungalow of glampingplaats gaat u boeken?

https://www.leistert.nl/nl/vakantie-limburg/199/Camping-Limburg-met-zwembad

Gerelateerde artikelen

vakantiepark

Wat is nou eigenlijk de Comunidad Valencia waaronder Castellon valt?

Wanneer gaat u op een onvergetelijke safari in Zuid-Afrika?