ABNY
Image default
Woning en Tuin

Met de DAT elektrische cv ketel snel en goedkoop van het gas af.

Als u overweegt van het gas af te gaan kijk dan zeker eens naar de DAT elektrische cv ketel. Deze heeft veel voordelen ten opzichte van een elektrische kachel of warmtepomp. Het grootste voordeel is dat u alleen uw huidige gas ketel hoeft te vervangen voor de elektrische cv ketel. U kunt dus de bestaande radiatoren en of vloerverwarming behouden wat een grote besparing is bij de overgang naar elektrisch verwarmen. Ook maakt de elektrische cv ketel nagenoeg geen lawaai ten opzichte van een warmtepomp en neemt weinig ruimte in beslag.

De DAT elektrische cv ketel is eenvoudig aan te sluiten, heeft geen rookgasafvoer nodig en kan daarom ook in afgesloten ruimtes worden gemonteerd zoals een bezemkast. Er hoeft immers geen afvoerbuis naar buiten te worden gemaakt.

De DAT elektrische cv ketel is bewust eenvoudig gehouden en niet voorzien van allemaal ingewikkelde electronica. Juist daarom is de kans op uitval nihil, hoeft u minder onderhoudt te doen en zult u langer plezier hebben van het apparaat.

De DAT cv ketel is voorzien van een ingebouwde Wilo pomp met energie label A. Op de voorkant kunt u de druk en ingestelde temperatuur aflezen en de gewenste temperatuur is eenvoudig in te stellen met een draaiknop.

U vind hier ook de aan uit knoppen voor het vermogen. Deze is in te stellen op 33, 66 of 100%. In het geval van een 6kW dus 2, 4 of 6kW. Uiteraard is de ketel voorzien van alle beveiligingen zoals oververhitting en wegvallen waterdruk.

Wilt u meer weten over de transitie van gas naar elektra kijk dan eens op de website van ElektrischeBoiler.EU. Daar vind u veel informatie en kunt u zelf bepalen of het voor u interessant is.

https://elektrischeboiler.eu/Accessoires/Elektrische-Kachels/DAT-elektrische-cv-kop-6kw