ABNY
Image default
Huishoudelijk

Andere tijden, nieuwe keuzes met elektrische boilers van DAT-Nofer

Andere tijden, nieuwe keuzes met elektrische boilers

 

U denkt er vast al een tijdje aan; moeten we niet eens overstappen op alles elektrisch? Je hoort en leest er zo veel over tegenwoordig, wat is er nu zo voordelig aan en hoe doe je dat nu precies? Het is het gesprek van de dag, op het werk, in de kroeg of in de krant, iedereen heeft het opeens over ‘groen’ en ‘van het gas af’. Bij hele woonwijken die nieuw gebouwd worden is er geen gas meer te bekennen. En dat is natuurlijk niet voor niets.

 

Er zijn elektrische boilers, elektrische cv’s, zonneboilers, elektrische combi cv’s, doorstroomapparaten, warmtepompen, elektrische kachels, en zelfs waterbesparende douchekoppen te koop. Allen energiebesparend en dus goed voor de planeet. En voor uw portomonee. Laten we dat niet vergeten. Want de meeste mensen willen wel groen doen, maar het woord groen heeft vaak ook een associatie met duur. Toch is dit een misverstand.

 

Er is tegenwoordig heel veel keuze en vaak pakt dit niet alleen bij aanschaf, maar ook op de lange termijn juist goedkoper uit!

Neem nou de DAT-Nofer Quality-Pro, verkrijgbaar in 50, 80 en 100 liter en met een snelle opwarmingstijd door de verwarmingselementen van 1500 en 2000watt. Bovendien wordt het water bijzonder lang warm gehouden door het allernieuwste polyuretaan foam welke zorgt voor een zeer grote isolatiewaarde waardoor het energieverbruik ook meteen stukken minder is.

 

 

De DAT-Nofer Quality-Pro is een in Europa vervaardigde elektrische boiler en is een heus A-merk in het thuisland. Deze fabriek maakt al meer dan 75 jaar boilers en werken met uitsluitend hoogwaardige materialen. 

Het is bovendien een van de goedkoopste boilers op de markt en bewezen betrouwbaar met hoge energielabels.

De elektrische boilers van DAT-Nofer worden standaard geleverd met een magnesium anode welke er voor zorgt dat de binneketel kathodisch wordt en beschermd wordt tegen corrosie. Deze anode moet alleen, afhankelijk van de kwaliteit van het water om de twee jaar vervangen worden.

Voor meer informatie kunt u terecht op de website van elektrischeboiler.eu 

https://elektrischeboiler.eu/DAT-Elektrische-Boilers