ABNY
Image default
Entertainment

Wil jij nou ook een lieve, zachte en coole paardenknuffel?

Wil jij nou ook een lieve, zachte en coole paardenknuffel die je altijd en overal mee naar toe kan nemen? Zoek vooral niet verder!

 

De Crafty Pony knuffelpaarden zijn lief, zacht én ook nog eens heel educatief. Met hun 48 cm zijn ze ook nog best groot. Bij de Crafty Pony paardenknuffel kun je allemaal accessoires en uitrustingen verkrijgen, zoals een zadel met stijgbeugels, stijgbeugelriemen, zadelsingel, zitvlak, zadelgesp en zweetvlak, een sjabrak is hierbij inbegrepen om het opzadelen nóg realistischer te maken. Maar ook een hoofdstel met een bit en een ruiter welke jij kan laten paardrijden op je knuffel.

Er zijn drie verschillende start sets. Dit is een mooie aanbieding om mee te beginnen. Je kunt het altijd nog uitbreiden met andere accessoires.

 

Starter set ‘Basic’

Deze aanbieding is met zijn €54,95 erg voordelig. Hiermee krijg je korting, zou je dit namelijk allemaal los bestellen ben je meer kwijt. Het bevat een stal doos, hiermee kan jij jouw Crafty Pony op stal zetten en je kan er na de tijd spulletjes in op bergen. In de doos zit op de bodem een hooi print, zodat jij jouw Crafty Pony lekker kunt laten eten, er zit ook een uitneembaar karton in met aan een kant gras en aan de andere kant een dressuur arena met bakletters. Ook zit hier een Crafty Pony paardenknuffel bij, deze paardenknuffel is lekker zacht en heeft katoenen manen welke antislip zijn, dat is handig voor het vlechten, en het Crafty Pony verzorgings set, zodat jij jouw Crafty Pony knuffelpaard goed kan verzorgen als hij in de stal doos staat.

 

Starter set ‘Advanced’

Deze aanbieding is met zijn €72,95 erg voordelig. Hiermee krijg je korting, zou je dit namelijk allemaal los bestellen ben je meer kwijt. De set bevat een stal doos, hiermee kan jij jouw Crafty Pony op stal zetten en je kan er na de tijd spulletjes in op bergen. In de doos zit op de bodem een hooi print, zodat jij jouw Crafty Pony lekker kunt laten eten, er zit ook een uitneembaar karton in met aan een kant gras en aan de andere kant een dressuur arena met bakletters. Ook zit hier een Crafty Pony paardenknuffel bij, deze paardenknuffel is lekker zacht en heeft katoenen manen welke antislip zijn, dat is handig voor het vlechten. Ook zit hier een dekenset bij, dit bestaat uit 4 bandages, zodat de benen van jouw knuffelpaard goed beschermd blijven, een fleecedeken, zodat jouw paardenknuffel lekker warm blijft, een halster zodat je jouw paard uit de stal kunt halen en een halstertouw, hiermee kan jij jouw Crafty Pony paardenknuffel vast maken als je de deken of bandages om doet.

 

Starter set ‘Deluxe’

Deze aanbieding lijkt met zijn €179,95 niet heel voordelig, maar dat is hij wel degelijk. Je krijgt bij deze aanbieding een stal, deze is licht van gewicht en kan gemakkelijk worden opgeborgen voor opslag. Het dak is afneembaar en wanneer je deze omdraait wordt het een prachtig groen veld. De stal mat kan uit de binnenkant worden gehaald en heeft aan een kant een dressuur arena met bakletters. De stal is groot genoeg om meerdere pony’s met accessoires in op te bergen. Ook zit hier een Crafty Pony paardenknuffel bij, deze paardenknuffel is lekker zacht en heeft katoenen manen welke antislip zijn, dat is handig voor het vlechten. Ook zit hier een dekenset bij, dit bestaat uit 4 bandages, zodat de benen van jouw knuffelpaard goed beschermd blijven, een fleecedeken, zodat jouw paardenknuffel lekker warm blijft, een halster zodat je jouw paard uit de stal kunt halen en een halstertouw, hiermee kan jij jouw Crafty Pony paardenknuffel vast maken als je de deken of bandages om doet. Ook zit hier een dekenset bij, dit bestaat uit 4 bandages, zodat de benen van jouw knuffelpaard goed beschermd blijven, een fleecedeken, zodat jouw paardenknuffel lekker warm blijft, een halster zodat je jouw paard uit de stal kunt halen en een halstertouw, hiermee kan jij jouw Crafty Pony paardenknuffel vast maken als je de deken of bandages om doet. Hier zit ook het Crafty Pony verzorgings set bij, zodat jij jouw Crafty Pony knuffelpaard goed kan verzorgen als hij in de stal doos staat. Ook heb je met deze set keuze uit een van de twee ruiters, Pippa of Pim en vervolgens krijg je ook nog eens een zadel en hoofdstel erbij, zodat jij Pippa of Pim op Crafty kunt laten rijden.

Bij alle accessoires en uitrustingen worden instructieboekjes geleverd. Hierin wordt alles stap voor stap uitgelegd, zodat jij precies weet wat je moet doen, en waarom je iets zo doet. Ook wordt er in de instructieboekjes uitgelegd hoe je iets na de tijd schoonmaakt en weer netjes opbergt.

Door de Crafty Pony paardenknuffel ontwikkelen kinderen onder andere; zelfvertrouwen, behendigheid en verbeeldingskracht. Een zeer educatieve knuffel dus!

 

Hieronder is een youtube instructie video te zien over de Crafty Pony fleecedeken.

Met de kortingscode CRAFTY2019 krijg jij ook nog eens 10 procent korting op je aankoop!

https://craftyponies.nl/