ABNY
Energie

Jarenlange ervaring in het maken van elektrische boilers

Elektrische boilers beter door jarenlange ervaring.

Elektrische boilers zijn allang niet meer nieuw op de markt.

Maar de fabrikanten van deze elektrische boilers zitten natuurlijk ook niet te slapen. De ontwikkeling van de allernieuwste elektrische boilers gaat met sprongen vooruit.

Zo zijn er inmiddels zelflerende elektrische boilers, ECO boilers, boilers met een extra dikke issolatiewand en ze zien er ook steeds beter uit. 

De grote spelers op deze markt zijn bijvoorbeeld van de fabrieken Wesen Termos Electricos en Ariston Velis.

Wesen is ontstaan door een aantal technische specialisten van een andere vergelijkbare fabriek die vonden dat het produkt technisch wel wat beter gemaakt zou moeten kunnen worden. En dat is bijzonder goed gelukt.

Zij ontwikkelden de Wesen ECO Flat. Deze elektrische boilers hebben het hoogst haalbare energie label van dit moment. Label A/B en zijn plat uitgevoerd met dubbele tank, titanium versterkte binnenketel en zelflerende ECO controller.

En zoals de naam al doet vermoeden, het is een plat model met een geringe diepte van slechts 25 centimeter. De boiler is uitgerust met twee tanks met in iedere tank een eigen verwarmingselement en een eigen anode. 

 

En de Wesen Inox Duplex 2205 elektrische boiler van Wesen. Door het gebruik van hoogwaardig offshore kwaliteit RVS is er nagenoeg geen onderhoudt meer nodig.

Dan Ariston Velis. Ariston Thermo Group is in 1930 opgericht door Aristide Merloni in Italië en een van de grootste producenten van elektrische boilers in Europa met fabrieken in oost Europa en Azië.

 

 

 

De Ariston Velis EVO is een zeer mooie design boiler welke in elke keuken goed zal staan. Mede door zijn slimme controller zijn besparingen op de stroomkosten mogelijk tot wel 60%.

Deze elektrische boiler heeft een diepte van slechts 27,5 centimeter en past dan ook in de meeste keukenkastjes. Bovendien is de boiler zowel horizontaal als verticaal te plaatsen en is geschikt voor het verwarmen van bad, douche en kraanwater.

De boilers worden geleverd compleet met muurbeugel en een inlaatcombinatie.

 

Voor alle verdere informatie kunt u even gaan kijken op de website van elektrische boiler.eu

 

 

 

https://elektrischeboiler.eu/

Gerelateerde artikelen

Met zonnepanelen zit u goed

G4 LED LAMPEN: DE MEEST MARITIEME TOEPASSING

Het verduurzamen van landbouw met een kleine windmolen