ABNY
Woningen

Stukadoor Van der Wal

Afgelopen maand wilde ik graag mijn stucwerk in huis laten vernieuwen. Vorig jaar ben ik verhuisd en toen vroeg ik mij al af of dat ik direct de muren opnieuw wilde laten stucen. Echter ervoor gekozen om het nog even te parkeren en dat recent het moment zou zijn om een stukadoor in te schakelen. Ik had echter nog geen idee waar ik die vandaan moest halen omdat ik zelf niet bekend ben met een stukadoorsbedrijf. Daarom ben ik op het internet gaan zoeken. En al gauw kwam ik de website van Stukadoor Van der Wal tegen.

Stucwerk

Mijn stucwerk moet drastisch vernieuwd worden. Er beginnen overal scheuren in te komen. Niet alleen vervelend in verband met eventueel nog vervelendere gevolgen, maar ook omdat de waarde van het huis op deze manier natuurlijk minder wordt. Ik heb een afspraak gemaakt met Stukadoor Van der Wal om hem, of een collega van hem, langs te laten komen om de status van het stucwerk te kunnen bekijken en beoordelen. Gelukkig kon dat al erg snel en kwam ook hij tot de conclusie dat het vernieuwd moest gaan worden! We hebben het nog gehad over decoratief stucwerk. Dan kun je allerlei soorten figuren en dergelijke in je stucwerk krijgen, zoals op het plafond. Echter vind ik dat niet bij mijn woning passen en heb ik dus voor het meer standaard stucwerk gekozen. Iets wat ook scheelt qua prijs uiteraard. Ik had van te voren al her en der wat offertes aangevraagd en prijzen van verschillende stukadoors vergeleken, waarbij Van der Wal er als goedkoopste uit kwam. Maar waar wel de kwaliteit voorop staat! Dat bleek ook wel toen het eindresultaat er was. Alles was weer prachtig afgewerkt en het gaf een compleet nieuwe uitstraling aan mijn woonkamer! Daar wil ik stukadoor Van der Wal dan ook hartelijk voor bedanken.

Gerelateerde artikelen

Zo ziet een hypotheekgesprek eruit

Kies voor het juiste nieuwbouw hellend dak

Voor wat heb je een architect nodig?