ABNY
Bedrijven

Shopwinst legt Shopify uit in uitgebreide review

Heb je een eigen bedrijf en wil je je winkel online opzetten? Dat kan op vele manieren. Volgens Shopwinst is Shopify gemakkelijke webwinkel software waarmee je snel aan de slag kunt. Op hun website heeft Shopwinst Shopify uitgediept in een Shopify review. Shopwinst vindt Shopify als e-commerce platform met name geschikt voor ondernemers met geen tot weinig technische kennis. Ja, je betaalt maandelijks voor het pakket, maar daar krijg je ook heel veel plug & play functionaliteiten voor terug.

Steeds meer mensen migreren naar Shopify, zegt Shopwinst. Shopify is duidelijk webwinkel software die de hardwerkende ondernemer wil ontlasten. Als Nederlander kun je met je Nederlandse webwinkel eenvoudig starten, omdat Shopify nu ook in Nederland actief is. Na het inloggen is de hele interface ook in het Nederlands beschikbaar. Er zijn veel bedrijven door Shopify gegroeid. Shopwinst zegt dat door in Shopify te investeren je jezelf klaarstoomt voor de toekomst.

Of je nu louter online verkoopt of vanuit een fysieke winkel actief bent, met Shopify POS en Shopify Payments kun je gemakkelijk betalingen ontvangen in Nederland. iDeal wordt namelijk door Shopify, zegt Shopwinst. In je Shopify store maak je in een handomdraai nieuwe producten aan en haal je ze net zo makkelijk weer weg. En dat alles zonder enige technische kennis.

Upgraden naar een ander pakket kan volgens Shopwinst in Shopify heel eenvoudig. Zo groeit Shopify met jouw bedrijf en winkel mee wanneer je er klaar voor bent. En kom je er toch even niet helemaal uit, Shopify biedt snelle ondersteuning via online chat. Je wordt vriendelijk geholpen door bekwame Shopify werknemers zodat je snel weer aan het werk kan.

Ben je nog niet overtuigd, dan zegt Shopwinst dat Shopify een aantrekkelijke proeftijd heeft van 14 dagen. Deze kun je inzetten om het platform eens goed van binnen te bekijken. Is het iets voor jou, dan kun je je proeftijd omzetten naar een betaald pakket. Dit start met het Lite plan, en loopt door tot het grote Shopify Plus plan. 

Gerelateerde artikelen

De eerste auto’s

Veilig en vertrouwd op vakantie in eigen land, in jouw eigen vakantiehuis

Halogeen vervangen voor LED