ABNY
Image default
Woning en Tuin

De lichaamsdroger is zeker geen overbodige luxe

Nu jouw ouders op leeftijd raken, ben je steeds banger dat er iets met ze zal gebeuren. Fietsen vind je al langere tijd geen goed idee meer, maar de woning helemaal ouderenproof maken, wordt alleen maar ingewikkelder. Er zijn al hendels bevestigd in de badkamer, zodat je ouders niet zo makkelijk een flinke smak op de badkamertegels kunnen maken. Echter, zou dat wel voldoende zijn? Ouderen kunnen maar al te eigenwijs zijn en het blijft lastig om overal goed af te drogen na een douchebeurt. Dan stuit je ineens op de website van Lavicta, die onlangs de lichaamsdroger heeft uitgevonden. Lijkt dit de uitkomst te zijn om al jouw zorgen te kunnen laten varen?

De full body dryer van Lavicta kent vele voordelen, die jouw douchecomfort naar een hoger plan tilt. Om te beginnen met de eenvoud in het gebruik van de lichaamsdroger, die met één druk op de knop activeert. Doe die schurende handdoek de deur uit en geniet van een heerlijke droogbeurt, waarbij de warme lucht als een deken over je heen valt. Niet alleen is dat een aanzienlijk groot voordeel voor ouderen, maar ook voor ieder die irritaties ondervindt door het schuren van de handdoek. Bovendien handel je in het belang van het milieu, omdat handdoeken gewassen moeten worden waar de lichaamsdroger geen chemicaliën in het water laat komen. Daarnaast is de lichaamsdroger helemaal geen overbodige luxe, want ook in revalidatiecentra en spa’s wordt de lichaamsdroger regelmatig gebruikt.

Zou jij het comfort douche in eigen badkamer of op het werk voor bewoners willen vergroten? Laat je dan informeren over de lichaamsdroger van Lavicta en geniet van de voordelen voor jezelf en anderen. Douchen was nog nooit zo fijn geweest met de perfecte lichaamsdroger, die je zachte, warme wind toe blaast en helemaal droog maakt.

https://lavicta.nl/