Bedrijven

Wat is een tussenvloer?

Abny

Een vriend van mij die ik al jarenlang ken heeft een snelgroeiend met een magazijn dat helaas te klein wordt. Hij heeft er zelfs al over nagedacht om extra opslagruimte te huren, te verhuizen of het huidige magazijn wat uit te bouwen. Dat is een kostbare taak die ook heel erg veel tijd in beslag zal nemen. Ik wilde hem verder helpen, want het zou echt heel erg vervelend zijn als hij zou moeten verhuizen met het bedrijf.

Om die reden ben ik eens gaan rondkijken. Er zou toch een andere oplossing moeten zijn voor een gebrek aan ruimte in het huidige magazijn?! Tijdens mijn zoektocht in Google vond ik een oplossing: een tussenvloer. Maar wat is een tussenvloer?

Extra capaciteit

Een tussenvloer die letterlijk en figuurlijk tussen twee verdiepingen in geplaatst kan worden en zorgt voor meer ruimte in de huidige bedrijfsruimte. U kunt het dus echt zien als een vloer tussen twee etages. Zo’n vloer zorgt er dus simpelweg voor dat u het vloeroppervlak op een snelle en doeltreffende manier kunt vermeerderen.

Deze wordt ook wel entresolvloer, verdiepingsvloer of mezzanine genoemd en kan compleet naar wens geproduceerd worden. Bovendien wordt hij geheel in eigen beheer vervaardigd door de professionals van Noordrek.

Zelf samenstellen middels de configurator

Toen ik even rond keek op de website van Noordrek, zag ik dat je hier met behulp van een configurator helemaal zelf een vloer kunt samenstellen. Dat is ideaal! Die vriend van me vindt het namelijk heel erg belangrijk dat hij ziet hoe het wordt. Ik heb hem het resultaat van de configurator laten zien.

Hij was meteen tevreden en zag het al helemaal voor zich. Hij was zo tevreden dat hij meteen een offerte heeft aangevraagd bij dit bedrijf. U kunt in 6 stappen geheel eenvoudig een tussenvloer samenstellen en een offerte aanvragen als u tevreden bent met wat u ziet.

Inclusief montage

Nadat hij akkoord ging met de offerte, was het tijd voor het maken van een afspraak. En zo geschiedde! Vervolgens kwamen de professionals uit het montageteam langs om de vloer op vakkundige wijze te monteren. Dat is natuurlijk niet iets dat je even gemakkelijk zelf doet! Mijn vriend vertelde me dat hij alleen maar een heftruck met een minimaal draagvermogen van 1500 kilogram nodig had en een hoogwerker.

Het hoogste deel was namelijk meer dan 3,3 meter hoog! Daar konden de medewerkers niet gemakkelijk zelf bij. Vervolgens heeft hij de trappen samen met een aantal andere collega’s gemonteerd. Dat kon prima!

Meer weten?

Hij vertelde me dat hij zo ontzettend blij is dat ik voor hem rondgekeken heb en hij niet heeft geïnvesteerd in een verhuizing van het bedrijfspand. Dat kost immers zo veel geld en neemt heel veel stress met zich mee. Een tussenvloer is gewoon dé oplossing voor opslag en zorgt ervoor dat grotere stappen om meer ruimte te krijgen, overbodig worden. Wilt u ook het maximale uit het bedrijfspand halen? Dan raden mijn vriend en ik ten zeerste aan om eens een kijkje te nemen op de website van Noordrek. Dit bedrijf biedt dé oplossing voor opslag.

https://www.noordrek.nl/

Gerelateerde artikelen

Elektrische boilers gemaakt van offshore kwaliteit RVS.

rvs profielen

>Pubilc Matters staat garant voor professioneel maatwerk