Bedrijfsrecherche

Steeds vaker wordt de bedrijfsrecherche ingeschakeld om onderzoek te doen binnen een bedrijf. Bijvoorbeeld naar interne diefstallen of ziekteverzuim. Helaas komen dit soort zaken nog steeds voor en is het belangrijk om hierbij actie te ondernemen. Ziekteverzuim kan namelijk onrechtmatig gebeuren. Een medewerker kan zich regelmatig ziekmelden terwijl hij of zij helemaal niet ziek is. De bedrijfsrecherche kan dit aantonen met een uitgebreid onderzoek. We kunnen eventueel ook een verhaal onderzoek uitvoeren. Bijvoorbeeld als je twijfelt aan het verhaal dat je medewerker ophangt. Met ons onderzoek krijg je een rapportage waarmee je stappen tegen je eigen medewerkers kan ondernemen. Is er spraken van een internet diefstal? Dan kunnen we helpen om dit aan te tonen met o.a. verborgen camera’s. We kunnen daarbij ook helpen met de aangifteverzorging en de vervolgstappen tegen je eigen personeel.

Privé detective inschakelen voor onderzoek

Wil je graag een onderzoek uitvoeren? Dan kan je een privé detective inschakelen. Er zijn verschillende onderzoeken waar je de politie helaas niet voor kan inschakelen. Gelukkig kan je hier wel gewoon een detective voor inschakelen. Wij zoeken dingen uit zoals alimentatiezaken of informatie over je buurman. Er zijn verschillende zaken die je niet door de politie kan uitvoeren, maar voor jouw persoonlijk wel belangrijk zijn. Bijvoorbeeld als je twijfelt of je ex samenwoont en je graag wilt stoppen met het betalen van alimentatie. Met een privé detective krijg je hier antwoord op en kan je vervolgstappen ondernemen. Wil je weten of je partner een relatie heeft met iemand anders? Dan kan je hier ook een onderzoek naar laten doen. Wij helpen je hier graag bij.