Makelaar Gerd Krügel – vastgoedmakelaar in Hamburg voor E1 International Investment Holding

In de op één na grootste stad van Duitsland, Hamburg, heeft E1 International Investment Holding GmbH, met het hoofdkantoor in Wiesbaden, een filiaal onder leiding van de bancaire bedrijfseconoom ADG Gerd Krügel. ADG staat voor Akademie Deutscher Genossenschaften (Academie van Duitse Coöperaties) als een landelijke managementacademie van coöperatieve banken met het hoofdkantoor in Schloss Montabaur in het Westerwald.

E1 Holding, of nog eenvoudiger E1, is een landelijke dienstverlener op het gebied van Off Market Real Estate. Off Market betekent in deze zin dat vastgoed en eigendommen op de vastgoedmarkt worden gemanipuleerd en buiten het publiek om op de markt worden gebracht. Op de landelijke off market vastgoedmarkt wordt E1 beschouwd als een sterke en absoluut betrouwbare partner voor kopers en verkopers, zowel voor investeerders als voor kapitaalinvesteerders. De makelaardij van off market onroerend goed is een discrete en vertrouwelijke aangelegenheid. Naast het E1-makelaarskantoor in de Vrije en Hanzestad aan de Elbe zijn er nog ruim 40 andere E1-vestigingen in heel Duitsland.

E1 Immobilien und Investments Hamburg met veel ervaring in de financiële en vastgoedsector

Locatiemanager Gerd Krügel heeft als jarenlange manager van een coöperatieve bank meer dan drie decennia ervaring in alle aspecten van vastgoedbeleggingen en in de landelijke off market met vastgoed. Namens de E1 Holding vertegenwoordigt hij de belangen van de stad en de deelstaat Hamburg, die een oppervlakte van meer dan 750 km² beslaat en 1,85 miljoen inwoners heeft in meer dan honderd districten, die zijn gegroepeerd in zeven stadswijken.

Bij E1 Real Estate Agency in Hamburg ligt de focus op hotelvastgoed, wooncomplexen, commercieel vastgoed, verzorgingshuizen, retailparken, bedrijfsgebouwen en percelen, tot en met nieuwbouwprojecten in de residentiële en commerciële sector. De dienstenportefeuille wordt aangevuld met een bewezen netwerk van bewezen financieringsexperts. Al met al zijn dit de beste voorwaarden voor de aan- of verkoop van onroerend goed en grond in en rond Hamburg.

Off market onroerend goed in Hamburg – veelgevraagd en veelgevraagd

De doorslaggevende factoren voor de prijsstelling van vastgoedbeleggingen in Hamburg zijn onder meer de demografie, de marktontwikkeling en de regionale economische kracht. Een aanhoudend tekort aan onroerend goed, zowel in het centrum als in de buitenwijken van de stad, zorgt voor hoge, permanent stijgende grond- en vierkante meterprijzen. De belangstelling voor locaties in de binnenstad en aan het water blijft groot. In het begin van de jaren 2020 geldt dit ook voor die stadswijken die tot nu toe niet echt op het radarscherm van investeerders of kapitaalinvesteerders hebben gestaan.

Samen met u werken we als het ware een geschikt investeringsplan op maat uit. Gemeten naar uw investeringsvolume onderzoeken wij geschikte investeringsprojecten in de regio Hamburg tot aan Noord-Nedersaksen en Zuid-Sleeswijk-Holstein. E1 heeft een lucratieve tot aantrekkelijke portefeuille van off-market objecten die niet eens publiekelijk op de markt worden gebracht. Op dit punt zien we onszelf als zowel gewild als uitgedaagd.

Vastgoedbeleggingen van de vastgoedprofessional van het Hamburgse E1-makelaarskantoor

Hamburg is een gewilde locatie voor vastgoedbeleggingen bij zowel particuliere als institutionele beleggers. In het recente verleden heeft E1 Hamburg, onder leiding van Gerd Krügel, met succes projecten gerealiseerd met een volume tussen 1 en 60 miljoen euro. Off-market beleggingsobjecten bieden het beslissende voordeel van gezonde tot realistische prijzen omdat ze beschermd zijn tegen speculatie of prijsstijgingen.

E1 Immobilienbüro Hamburg met allround zorgeloos pakket

Tot de volledige service van Gerd Krügel en zijn team hier in de Hamburgse E1 makelaardij behoren bij voorkeur de volgende diensten

– Definitie van de investeringsdoelstellingen
– Ontwikkeling van investeringsstrategieën in de off market
– Inspectie van onroerend goed & taxatie van onroerend goed
– vertrouwelijke tot discrete directe benadering van beleggers
– Individueel advies voor aankoop- en prijsonderhandelingen
– Bijstand en ondersteuning bij contract en financiering
– Voorbereiding en formulering van de verkoopovereenkomst
– Begeleiding van de notaris bij de ondertekening van het contract
– Objectoverdracht met overdrachts-/overnameprotocol
– persoonlijke begeleiding door Gerd Krügel van E1