ABNY
Woning en Tuin

De Loewe TV: Een ultieme beleving

Bij de Loewe LED Televisie ervaart u een complete beleving van beeld en geluid. TV Amersfoort heeft deze TV voor u in het aanbod. De ervaring is alsof u in een film zit. Loewe heeft bijzondere televisielijnen uit Duitsland gecreëerd. Zowel de BILD beeldlijn als KLANG audiolijn zijn voorzien van hoge kwaliteit. De Loewe BILD 1.32 is een voorbeeld uit het Loewe aanbod van een mooie FULL HD TV is een zeer modern anno 2020 design met een innovatieve afwerking. Het beeldscherm is randloos en staat voor zeer veel kijkgemak. De scherpte van het scherm is een genot voor uw ogen. De TV heeft een goede match met elk interieur en elk soort type woning. De TV kan zowel op voet als met beugel aan uw muur worden geplaatst. Bij een minimalistische strakke witte muur staat de TV bijvoorbeeld zeer mooi. De TV is eenvoudig te bedienen omdat het bedieningspaneel zeer overzichtelijk is. Zo zijn alle TV’s van Loewe geschikt voor elke kamer in uw woning.

 

Loewe TV aanbod – innovatief en modern

 

TV Amersfoort biedt verschillende soorten Loewe TV’s allemaal strak vormgegeven. Loewe BILD 2.49 is een megatopper uit het aanbod. Deze TV heeft een zeer groot strak scherm met Ultra HD en 4K kwaliteit. Het scherpste aan beeld wat u kunt krijgen. Het geluid kan zeer nauwkeurig op uw gehoor en gevoel worden afgestemd. Het LCD scherm is hoog contrastrijk en geeft een zeer scherpe weergave. Snelle bewegingen lopen zeer vlekkeloos, er is geen hapering zichtbaar. Innovatief zijn zowel het exclusieve haarscherpe scherm als de soundbar die geluid op 2 keer 20 watt kan leveren. De TV oogt het mooist op een vloerstand of draaibare voet waardoor u vanuit elke kamer hoek met gemak kunt kijken.

Loewe biedt ook een bijzonder TV meubel bij de BILD 2.49, een Spectral die uw kijkervaring nog plezieriger maakt. Ook hoeft u niet te twijfelen of de TV in uw interieur past. Door de rustige uitstraling is er altijd een match tussen de TV en uw interieur.

Loewe BILD 3.65

Een echte topper van hoge kwaliteit is de Loewe BILD 3.65, een OLED TV uit de hogere prijsklasse met uitmuntend beeld. Deze TV heeft een ultraplat beeldscherm wat zeer helder is, kenmerkend van de innovatieve OLED technologie. Deze TV is in een woord samengevat “Hightec”, een TV van de toekomst die zijn beloftes aan u waarmaakt. De soundbar is zeer krachtig met maar liefst 2 x 40 watt aan geluid. De TV is op diverse soorten standaarden te plaatsen en passend in elke woningstijl.

 

Morelisse en de TV die bij u past

 

Morelisse is een innovatief en exclusief familiebedrijf die de prachtige Loewe collectie in haar aanbod heeft. Morelisse is gespecialiseerd in beeld en geluid van hoge kwaliteit. De showroom heeft een zeer huiselijke sfeer en zo ziet u televisies als ze werkelijk zijn. Wilt u meer informatie? Dan kunt u altijd contact opnemen voor passend en persoonlijk advies onder het genot van een kopje koffie in de showroom in Amersfoort. Morelisse is gevestigd in een sfeervol historisch pand. Voor meer informatie over de TV’s en bestellen kunt u de volgende website bezoeken: https://morelisse.nl/product-categorie/kijken/loewe-televisies-audio/

https://morelisse.nl/product-categorie/kijken/loewe-televisies-audio/

Gerelateerde artikelen

De gevolgen van doorslaand vocht

Wat zijn de voordelen van kunstgras

Keep it simple slaapkamer ideeën