Een verhuurhypotheek nodig als je een woning gaat verhuren

Je hebt een woning gekocht, maar je bent niet van plan om hier zelf in te gaan wonen. Hetgeen wat jij gaat doen is dat je de woning die je hebt gekocht gaat verhuren. Maar een woning kopen die je gaat verhuren heeft een ander hypotheek dan een woning waar je zelf in gaat wonen. De hypotheek die je hiervoor nodig gaat hebben wordt ook wel een verhuurhypotheek genoemd. Je moet dan voldoen aan andere eisen dan wanneer je een gewone en reguliere hypotheek aanvraagt. Je kunt hier wel advies bij gebruiken, want een verhuurhypotheek is toch net even wat anders en werkt ook anders. Je wilt dat dit wel allemaal goed wordt geregeld en schakelt daarom iemand in die hier verstand van heeft. 

Ervaring

Bij deze adviseur kan je alle vragen stellen die betrekking hebben op een verhuurhypotheek. Ze hebben maar liefst ruim 20 jaar aan ervaring op dit gebied en hebben al veel mensen geholpen die tegen eenzelfde situatie aan liepen. Het verhuren van een huis moet je uiteindelijk geld op gaan leveren en niet veel geld gaan kosten, dat is namelijk waarschijnlijk niet waarom je een huis gaat kopen die wordt verhuurd. Om financieel het beste voordeel eruit te halen is het aanvragen van een goede verhuurhypotheek cruciaal. 

Financieel voordeel

Laat je adviseren op dit gebied zodat je zeker weet dat je er een aanvraagt die ook echt goed is en je financieel voordeel oplevert. Ook kan er een aankoopbegeleiding worden gehanteerd, maar de keuze of je  hier gebruik van wilt maken is geheel aan jou. Misschien ben je wel al bekend met een verhuurhypotheek en heb je de begeleiding bij een aankoop niet nodig. Aan de hand van jouw wensen kan er advies aan je worden gegeven met betrekking tot de verhuurhypotheek. Neem snel contact op en maak een afspraak met een van de adviseurs.