Azure DevOps

Introductie

We staan ​​bekend als “een van de beste ICT-bedrijven in België” en we zijn trots om aan te kondigen dat we ons menselijk kapitaal uitbreiden. Ons Azure-team heeft een opstartmethode aangenomen en heeft meer dan 30 jaar ervaring, ondersteund door 2000 professionals. Om de digitale doorstroming van onze klanten te waarborgen, treden wij op als een vertrouwde adviseur en zorgen wij ervoor dat de meest geschikte oplossing wordt gevonden. Wil je ons team komen versterken? Zoek niet verder, blijf lezen!

Realdolmen doet zijn best om de bijzondere situatie die we momenteel doormaken het hoofd te bieden. Uw gezondheid staat bij ons centraal! We doen ons best om u sollicitatiemogelijkheden te bieden via Microsoft Teams, Skype, Whereby, enz. Om ervoor te zorgen dat het interview zo veilig mogelijk verloopt. Aarzel daarom niet, we wachten op uw sollicitatie!

Jouw verantwoordelijkheid

Je dag begint met een stand-up meeting met collega’s. Natuurlijk zijn we hierin behendig, alleen dit is de enige manier waarop we weten hoe we het moeten doen. Met (nieuwe) informatie kun je beginnen met het ontwikkelen, testen en implementeren van nieuwe features. In de middag bespreek je met je klanten de huidige stand van zaken, help je ze te innoveren en geef je advies over het creëren van bedrijfswaarde. Aan het eind van de dag ben je vrij om deel te nemen aan onze training over de nieuwste technologie, alleen maar omdat je er niet genoeg van af weet.

Jouw profiel

 • Je hebt ervaring met het gebruik van C #, REST API, NuGet, OAuth, OpenID Connect, CI / CD en ALM tools in een bedrijfsomgeving.
 • Je hebt volwassen ervaring in het ontwikkelen in Visual Studio en Azure DevOps.
 • Als adviseur beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden.
 • Uw analytische denkwijze helpt u bij het vinden van oplossingen voor de problemen van onze klanten.
 • Uw proactieve aanpak stelt u in staat om de laatste trends in Azure, Cloud en DevOps te begrijpen.
 • U kunt vloeiend Frans of Nederlands spreken om met uw collega’s / klanten te praten.

Ons aanbod

 • Er zijn mogelijkheden voor zinvol werk.
 • De kans krijgen om te groeien als professional (ja, er zal training zijn).
 • Goede balans tussen werk en privé: zorg voor flexibele werktijden, satellietkantoor, thuiswerk en een informele chatomgeving.
 • 32 dagen jaarlijks verlof, want het leven draait niet alleen om werk.
 • Wij voorzien u van bedrijfswagens en tankpassen.
 • Groepsverzekering en hospitalisatieverzekering, omdat wij om u geven.

Uiteraard zorgen wij ook voor totaalloon. De ene is geoptimaliseerd voor onze medewerkers vanuit een netto perspectief!

https://www.vindazo.be/keywords/it-professional.html