ABNY
Sport

De werkzame ingrediënten van de Sterrenstof Fat burner

De fatburner is een van de meest populaire sport supplementen op dit moment. Het wordt dan ook vaak gebruikt als hulpmiddel tijdens het afvallen. De belangrijkste werking van zo’n fat burner is het verminderen en uitstellen van je hongergevoel. Ideaal natuurlijk als je ongezonde tussendoortjes wil overslaan. Wat veel mensen zich afvragen is welke ingrediënten er in een fat burner zit en wat die precies doen. We zoomen eens dieper in op de Sterrenstof fat burner en wat daar precies in zit.

Een van de belangrijkste ingrediënten is de L-carnitine. Dit ingrediënt helpt je lichaam energie te produceren door de vetopslag van het lichaam te gebruiken, waardoor je langer kunt trainen en uiteindelijk helpt bij het verlies van vet.

De werking van een fatburner

De Groene thee extract in de Sterrenstof fat burner versnelt je stofwisseling en heeft daardoor een positief effect op de vetverbranding. Ook bevat deze fat burner het populaire ingrediënt cafeïne. De werking van cafeïne in deze vorm is het verminderen van het hongergevoel en het verbeteren van de sportprestaties, zowel bij kracht- als duursporten. De L-tyrosine helpt bij het verliezen van vet, zorgt voor een betere stemming en stimuleert de aanmaak van het groeihormoon. Choline Bitartraat verhoogt je uithoudingsvermogen en is nauw betrokken bij het transport van vetzuren naar energie producerende cellen. Deze vetzuren worden vervolgens afgebroken en gebruikt voor je energieproductie. Tot slot zit er ook L-theanine in de Sterrenstof fat burner. De belangrijkste werking van L-theanine is dat het de vermoeidheid tegengaat.

Wat kost het?

Dat de fat burner van Sterrenstof zo populair is geworden komt vooral door de aantrekkelijke prijs en de hoeveelheid servings dat wordt aangeboden. Zo betaal je slechts 27.75 voor 50 servings. En hier doe je al snel een maand mee. De unieke poedervorm wordt gemengd met water en heeft een heerlijke mango smaak, zo zeggen klanten. Het wordt hierdoor ook goed opgenomen in het lichaam waardoor het gewenste effect al snel wordt bereikt. Ook voor de mensen die een hekel hebben aan dingen slikken is dit dé oplossing.

 

Gerelateerde artikelen

Waarom kiezen zoveel mensen voor een maaltijdshake?

Fitness Zeist: ga voor je doelen

Medailles en sportbekers online bestellen; zo eenvoudig is het!