REKO: de kracht van veelzijdigheid

Als u een verbouwing in de planning heeft, dan zult u ongetwijfeld gebruik moeten maken van een afval container, om puin en ander afval, snel en doeltreffend af te kunnen voeren. Omdat voor afval richtlijnen gelden, kunt u bij een verbouwing kiezen uit een aantal containers. Wat uw klus ook is, wij hebben een geschikte container voor u te huur. Hierbij kunt u denken aan containers voor:

  • huishoudelijk afval
  • groenafval
  • puin
  • bouw- en sloopafval
  • schoon hout

 

Brengen en halen van container

Op het gebied van container diensten zorgen wij, dat de container op de door u gewenste plek wordt neergezet en na gebruik ook weer wordt opgehaald. Zo kunt u zich richten op de verbouwing en zal het puin op een verantwoorde manier worden gerecycled. Wij zullen zorgdragen voor het vervoer naar de stort. Afvalcontainer Raalte is het adres, als u een container wilt huren bij een bedrijf, dat Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen al jaren toepast.

 

Het soort afval bepaalt het type container

Wilt u een afvalcontainer Raalte bestellen, dan is het eenvoudig een keuze te maken uit de vele containers die wij beschikbaar hebben. Door gericht aan te geven, voor welke verbouwing u een container nodig heeft, is direct duidelijk, welke container het beste geschikt is voor uw werkzaamheden. Voor het kappen van bomen is een andere container geschikt dan voor een project waarbij mogelijk asbest vrijkomt.

 

Verschillende soorten containers

U kunt bij afvalcontainer Raalte ook kiezen voor een container, die kan worden afgesloten met een hangslot. Een prettig idee als de verbouwing langere tijd in beslag neemt en u zeker wilt zijn, dat de container niet door anderen zal worden gebruikt. Zo houdt u niet alleen overzicht over de verbouwing zelf, maar over het puin dat vrijkomt bij de werkzaamheden. Heeft u veel afval, maar wilt u dit toch snel en doeltreffend verwijderd hebben, dan kunt u bij ons kiezen voor een perscontainer. Het afval wordt in deze container direct gereduceerd tot een kleine hoeveelheid. Voor dit type container is echter wel krachtstroom nodig. Grote voordelen van een perscontainer zijn:

  • verkleinen van de afvalstromen
  • minder vaak legen van de container
  • gesloten container

Doordat de perscontainer gesloten is middels een klep, wordt voorkomen, dat afval wegwaait en daarmee voor overlast zorgt. Ook krijgt ongedierte op deze manier geen kans. De klep heeft bovendien de prettige bijkomstigheid, dat geuren in de container opgesloten blijven. Dit maakt het werken een stuk aangenamer. Twijfelt u, wat de juiste container is voor uw werkzaamheden, dan adviseren wij u hier graag over. Wij hanteren voor alle containers een all-in prijs, van het afleveren van de container, tot het legen van de container bij de stortplaats. Hierdoor weet u precies waar u aan toe bent. Neemt u gerust een kijkje op onze website en ontdek de kracht van onze veelzijdigheid.

https://reko-raalte.nl/