Dit zijn de meest populaire PS5 games

Behoor jij tot één van de gelukkige mensen die al in het bezit is van een Playstation 5? Gefeliciteerd, want je hoort bij een select groepje mensen. Top dat je de PS5 hebt, maar wat ga je er eigenlijk op spelen? Het aantal games dat specifiek voor de PS5 is gemaakt, is niet enorm groot. In dit artikel geven we je daarom een aantal tips qua games die je kunt spelen op je gloednieuwe console.

ASSASSIN’S CREED VALHALLA

Valhalla is een rol playing game waarin je zowel grootschalige veldslagen als snelle moorden uitvoert terwijl jouw karakter onzichtbaar is in de grote menigte. De Vikingen introduceren ook hun eigen uitdrukking van stealth in hun overvallen, waarbij vijanden naar je toe sluipen om zonder waarschuwing aan te vallen.

Deze game werkt perfect op de PS5!

CALL OF DUTY: BLACK OPS COLD WAR

Deze game is grafisch bijna perfect. Dit pareltje in de Call of Duty saga is inmiddels een ware hit en dat is natuurlijk niet zomaar. Het geheime van Treyarchs Call of Duty-games is sinds 2008 altijd al Zombies geweest. De op golven gebaseerde overlevingsmodus is evenzeer dom, uitdagend en eindeloos herhaalbaar … in Black Ops Cold War heeft Treyarch de focus helemaal teruggebracht naar zombies en hoe je ze doodt. Een echte koude oorlog dus!

DIRT 5

Even geen vechtscènes in deze game. In Dirt 5 vecht je alleen om de eerste plek in dit gave racespel. Codemasters staat bekend om een veeleisend merk van simulatieraces, en Dirt 5 valt dan ook op door de aantrekkingskracht en toegankelijkheid bij het grote publiek en blijft trouw aan mooie graphics en gameplay. Je kiest maarliefst uit 64 voertuigen, sommige hiervan zijn fictief en ieder valt in zijn eigen klasse.

Dirt 5 is een game voor de echte raceliefhebber en stelt eigenlijk geen moment teleur.

NBA 2K21

Een echte sportsgame mag natuurlijk niet ontbreken in deze lijst. In NBA 2K21 maak je carrière in het Amerikaanse NBA. Als je maar af en toe een fan bent van professioneel basketbal, dan is het aanbod van NBA 2K21 bijna overdreven. Maar het valt niet te ontkennen dat deze serie de meest complete onderdompeling van de NBA biedt, als een game, een bedrijf en een levensstijl, op manieren die rivaal FIFA niet biedt.

Voor welke game ga jij?

Als PS5 bezitter ben je ongetwijfeld een groot game fan. Wij zijn benieuwd voor welke game jij gaat. Welk pareltje is de eerste game die jij zult gaan spelen op je gloednieuwe console?

 

https://www.gamen.nl/