Loodgietersbedrijf Den Haag voor Badkamer Renovatie

Loodgieter Den Haag en omstreken nodig voor het renoveren van jouw badkamer? Dan kun je bij ANO BV terecht. Wij zijn al jaren actief op het gebied van badkamer renovaties, wij hebben ervaring met elektra, leidingwerk, schilderwerk, stucwerk, betegelen, toiletten, sanitair en keukens. Maar ook het opsporen en dichten van water en gaslekken. Ons bedrijf is gevestigd in Den Haag, maar doen ook klussen in bijvoorbeeld Leiden, Delft, Voorburg, Wassenaar en Rijswijk. Kortom wij zijn actief in de gehele omgeving van Den Haag. Wil je zeker weten of wij jou van dienst kunnen zijn, dan mag je natuurlijk gerust contact met ons opnemen.

 

Waarom je Badkamer Renoveren?

Er kunnen vele redenen zijn om jouw badkamer te renoveren. Zo kun je gewoon toe zijn aan iets nieuws, of sluit de stijl niet meer aan bij de rest van de woning. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat een renovatie broodnodig is. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat er schade is ontstaan door lekkage of slecht onderhoud, de kosten die deze schade met zich meebrengen kunnen zo hoog oplopen dat een gehele renovatie een betere oplossing is. Ook kan de huidige inrichting van de badkamer niet aan jouw wensen voldoen, het kan zijn dat je deze niet prettig vindt, of omdat het niet meer toegankelijk is door ouderdom of medische redenen. Een nieuwe badkamer kan de waarde van jouw huis ook verhogen, dit is natuurlijk mooi meegenomen.

 

Advies en Werkzaamheden

Loodgietersbedrijf Den Haag ANO BV geeft jou advies over de badkamer renovatie. Denk aan de inrichting, waar moet jij rekening mee houden? En het gebruik van de verschillende materialen. Samen met jou gaan wij ons best doen om tot de best mogelijke oplossing te komen, om uiteindelijk jouw droom badkamer te realiseren. Wij doen het voegwerk, stucwerk, leggen en sluiten het leidingwerk aan. Maar installeren ook de verlichting, betegelen de vloeren en wanden en bouwen de douch en eventueel het bad en toilet in.

 

Particulier en Zakelijk

Wij renoveren niet alleen badkamers bij mensen thuis. Ook zijn wij al jaren actief bij bedrijven die een badkamer nodig hebben voor hun personeel, cliënten, klanten en leerlingen. Zo leggen wij badkamers aan voor bedrijven die bijvoorbeeld actief zijn in de bouw en schildersector. Maar denk ook aan sportscholen, scholen en bedrijven die rioolservice aanbieden. Zo kunnen deze mensen schoon naar huis of hun werk fris vervolgen.

 

Een Totale Oplossing

Loodgieter Den Haag en omgeving die een totale oplossing biedt, dat doet ANO BV. Je komt niet in aanraking met verschillende bedrijven, dit is wel zo prettig. Zo voorkom je ook dat er misschien mis communicatie ontstaat, dit kan zorgen voor fouten en vertraging. Dit wil jij natuurlijk niet, jij wilt dat jouw badkamer renovatie zo snel mogelijk is afgerond. ANO BV doet alle werkzaamheden en biedt scherpe prijzen. Wij geven jou altijd een vrijblijvende offerte, voor meer informatie kun je terecht op https://www.anolso.nl/.

 

https://www.anolso.nl/