ABNY
Eten en drinken

Plastic bekers bedrukken is een slim idee

Het laten bedrukken van plastic bekers kan om diverse redenen best een slim idee zijn. Over het algemeen zijn er veel bedrijven die ervoor kiezen bijvoorbeeld de plastic bekers die in het bedrijf aanwezig zijn te bedrukken, of andere zaken te bedrukken. Toch doen nog lang niet alle bedrijven hieraan, terwijl de voordelen die het bedrukken van plastic bekers toch behoorlijk groot kunnen zijn. Hieronder lees je meer over waarom het bedrukken van plastic bekers een slim idee kan zijn en wanneer je dit het best kunt doen. 

Marketing en naamsbekendheid

Het zo veel mogelijk laten zien van je logo kan je bedrijf enorme naamsbekendheid opleveren. Over het algemeen kiezen veel bedrijven wel voor het maken van reclame om meer klanten te werven, maar er zijn maar weinig bedrijven die beseffen hoe groot de voordelen ervan kunnen zijn om alleen al je logo wat vaker te laten zien. Hoe vaker iemand je logo ziet, hoe beter dit in zijn of haar hoofd opgeslagen zal worden. Dit is dus ook zo met plastic bekers. Door alleen al een grote hoeveelheid aan plastic bekers te nemen met je eigen logo erop zal je logo een stuk vaker gezien worden op verschillende momenten. 

Een professionele indruk

Als je als bedrijf ook nog eens regelmatig potentiële klanten of huidige klanten over de vloer krijgt, bijvoorbeeld om gesprekken te voeren of om producten te kopen of verkopen, kan het een enorm verschil maken in de indruk die je wekt als je plastic bekers bedrukt zijn met je eigen logo of bedrijfsnaam. Plastic bekers komen in bijna ieder kantoor en in veel winkels voor, maar de indruk die je wekt als je bekers hebt met je eigen naam of logo erop is een stuk professioneler en zakelijker. Ondanks het feit dat klanten natuurlijk niet door je plastic bekers voor jou zullen kiezen, kunnen ze wel door professionaliteit voor je kiezen. Hierbij speelt de beker waaruit ze hun koffie of thee drinken dus zelfs een rol. 

Wanneer plastic bekers bedrukken?

Er zijn verschillende momenten waarop je je plastic bekers kunt laten bedrukken. Een slimme optie is om dit te doen wanneer er een drukke periode aankomt waarbij er veel mensen langs je bedrijf zullen komen. Op deze manier weet je immers zeker dat je in de drukke fase genoeg bedrukte bekers hebt. Je kunt het uiteraard ook op andere momenten doen, maar als de plastic bekers ineens opraken kan het nog eens een hele klus worden om ze binnen een paar dagen weer binnen te krijgen. Meestal duurt het bedrukken van een grote hoeveelheid bekers wel eventjes. Probeer dus voor jezelf te anticiperen op wanneer je de bekers het hardst nodig zult hebben en het vaakst zult gebruiken.

Zo is het bedrijf Promo2000 een aanrader voor het laten bedrukken van plastic bekers. De offertes zijn scherp en het aanbod is mega groot!

Gerelateerde artikelen

Simpele gerechten

Een Mobiele Koffiebar Huren Met Barista Voor Jouw Evenement?

Sfeervol genieten in één van de beste restaurants in Bergen op Zoom