De perfecte dozensluiters

Handig verpakt met dozensluiters

Wilt u uw spullen goed en sterk verpakken? Ga dan voor dozensluiters. Het tape op de roller zorgt ervoor dat geen theekop meer uit uw doos valt! Er zijn verschillende manieren waarop u een doos kunt sluiten. Dit kan met verpakkingstape, maar ook met krammen of met behulp van verlijming (ook wel holtmelt genoemd). Middels een dozensluiter met zelfklevende tape kunt u dozen sluiten, maar u kunt het zo gek maken als dat u wilt. Van een tape dispenser tot aan een volautomatische dozensluiter met verpakkingstape. Nu is er voor een semi automatische dozensluiter wel een operator nodig, die nadat u de doos heeft gevuld deze invoert in de dozensluiter. Zoals u ziet is er heel veel mogelijk. De keuze die u uiteindelijk maakt is totaal afhankelijk van het aantal dozen dat u van plan bent te sluiten.

 

Verpak uw waardevolle spullen met dozensluiters

Een dozensluiter plakt al uw dozen zorgvuldig dicht met tape en sluit – mits u dat wilt – ook gelijk de openstaande bovenkleppen van uw doos. U kunt zowel de doos open als gesloten aanbieden aan de dozensluitmachine. In één snelle klik zal de dozensluiter de doos sluiten en dichtplakken met tape aan zowel de onder- als bovenzijde. Het gebruik van een dozensluiter zorgt ervoor dat uw dozen ergonomisch sluiten, automatisch dicht getapet worden en een professionele en zeer verzorgde uitstraling hebben. Daarnaast werkt ze makkelijker en vlugger dan een tapedispenser. Ook heeft u lagere tape kosten door gebruik van machinerollen tape.

 

De dozensluiter gigant: het Italiaanse merk SIAT

Bent u alleen tevreden met het beste van het beste? Zoek dan niet verder! Het Italiaanse merk SIAT is al jaren wereldwijd bekend als topclass fabrikant van eindverpakkingsmachines. Al sinds de jaren 70 produceren ze duizenden machines per jaar en leveren ze in honderd landen. Het assortiment bestaat niet alleen uit halfautomatische machines, maar ook uit volledig automatische dozensluitsystemen, dozenopzetmachines, winkelmachines, dispensers maar ook flexografische printmachines voor tapes. Zo heb je bijvoorbeeld dozensluitermachine de SIAT S8. Deze is voorzien van een zijtransportsysteem. Dit systeem is volledig geschikt voor het sluiten van kleine en lage dozen. Dat betekent dat hij is voorzien van twee verticaal geplaatste transportbanden welke de doos automatisch doorvoeren. Daarnaast is de dozensluiter uitgevoerd met twee gepatenteerde tapesluiters die een hoeksluiting geven van 70 of 50mm. Het instellen van het juiste formaat gebeurt aan de hand van een hendel met spindel die zowel de breedte als de hoogte instelt. Daarop vouwt u de doos dicht en klaar is kees!

 

Zoals u ziet heeft het kopen van een dozensluiter heel veel voordelen en kan het veel moeite schelen. Wacht daarom niet te lang en schaf nu uw eigen dozensluiter aan.

 

https://www.idepack.nl/