Het multifunctionele personeels administratie en planningsprogramma Shiftbase

Shiftbase is een personeelsplanning programma met app. In die app zijn vrijwel alle tools ingebouwd:

-aanvragen en af- of goedkeuren van afwezigheid;

-beheren van medewerkersprofielen;

-diensten inroosteren en ruilen;

-handmatige urenregistratie;

-nieuwsberichten plaatsen;

-opgeven van beschikbaarheid;

-open diensten accepteren;

-plus- en min-uren inzien;

-pushberichten ontvangen;

-reacties op nieuwsberichten plaatsen;

-uren accorderen en uren klokken;

-urenregistratie totaal;

-urenregistratie per personeelslid;

werkrooster maken.

Via de app heb je direct zicht op gegevens per medewerker. Denk aan het rooster, het aantal gewerkte uren per maand / week, overuren, vakantiedagen enzovoort. Komt er een onverwachte klus binnen of is iemand uit het team ziek geworden en moet die persoon vervangen worden? Je kunt eenvoudig via de smartphone of tablet een nieuwe persoon inroosteren en een extra rooster of extra diensten aanmaken. Pushberichten kunt je versturen wanneer je wilt. Sommige planners doen er een berichtje uit zodra het nieuwe rooster klaar is. Bij andere bedrijven worden alleen berichten verstuurd als er groot nieuws is. Zo’n pushbericht is dan de vooraankondiging van het nieuwsbericht.

Een populair onderdeel van Shiftbase is het dashboard. Je kunt het naar eigen wens opmaken en invullen. Mogelijke widgets zijn de roosters, contracten die binnenkort aflopen, behaalde omzetten et cetera. Je kunt precies die toepassingen kiezen die je veel gebruikt en ze instellen naar een voor jou handige periode (jaar / maand / kwartaal / week / dag). Het dashboard zorgt ervoor dat je altijd en overal zicht hebt op de belangrijkste bedrijfsgegevens. Zowel de personele als de financiële en commerciële.

De actuele prijzen van Shiftbase software staan online. Klik op ‘tarieven’, dan verschijnen de bedragen per maand voor het starter en het premium pakket.

Voor vandaag sluiten we af met de contact- en adresgegevens van Shiftbase. De makers van dit handige online planprogramma houden kantoor in Zoetermeer: Groeneweg 2A, 2718 AA. Als je langs wilt gaan voor een persoonlijk gesprek, mail of bel dan eerst even: info@shiftbase.com, +31 (0) 23 711 40 54. Via Shiftbase.com kun je tijdens kantooruren live chatten met de medewerkers.

https://www.shiftbase.com/nl