ABNY
Image default
Bedrijven

Een uniek feestje op de BBQ Boot in Rotterdam

BBQ Boot

Gelukkig, er is licht aan het einde van de tunnel volgens onze minister-president Marc Rutte. Nu we in Nederland zijn begonnen met vaccineren, is er de verwachting dat we in het voorjaar weer mogen varen. En wij van Event op het Water zijn natuurlijk van de partij. We hebben de afgelopen maanden niet stilgezeten, maar zijn druk bezig geweest om onze dienstverlening nog verder te verbeteren. Ook zijn de schepen opgeknapt door alles vanbinnen te schilderen en hebben ze veel onderhoud gehad.

Bent u toe aan lekker genieten met uw gezelschap? Wilt u iets unieks organiseren? Dan is Event op het Water de juiste partij om mee samen te werken. Wij maken het onmogelijke voor u mogelijk en regelen alles voor u. Dus bent u op zoek naar een mooie, unieke locatie? Wilt u eens iets anders dan u gewend bent? Dan is Event op het Water het antwoord. De BBQ Boot heeft verschillende schepen in heel Nederland, met tal van mogelijkheden. Of het nu gaat om een heerlijk vis-barbecue-menu, een vegetarische barbecue of een halal-barbecue, de BBQ Boot is zeer geschikt voor u en uw gezelschap.

De BBQ Boot biedt plaats aan een gezelschap tot wel 700 personen. Maar we kunnen u al verwelkomen vanaf 30 personen. Elke boot die wij tot onze beschikking hebben heeft haar eigen karakter en is uniek in haar soort. Komt u bijvoorbeeld aan boord bij Partyboot Amsterdam, dan treft u een mooie ruimte met een bar en grote ramen, zodat u goed zicht hebt op het prachtige IJ van Amsterdam. Unieker kan het niet, mooier wel. Wij varen door de hele Benelux en kunnen op veel plekken aanmeren en u laten opstappen. Denk bijvoorbeeld aan Arnhem, Nijmegen, Zwolle of zelfs Antwerpen. Heeft u interesse, neem dan snel contact met ons op en vraag een offerte aan.

BBQ Boot Rotterdam

Gelukkig, er is licht aan het einde van de tunnel volgens onze minister-president Marc Rutte. Nu we in Nederland zijn begonnen met vaccineren, is er de verwachting dat we in het voorjaar weer mogen varen. En wij van Event op het Water zijn natuurlijk van de partij. Dat mooie vooruitzicht gaat perfect samen met ons BBQ Boot-concept. Want barbecueën is natuurlijk veel leuker als het zonnetje schijnt. Onze gerechten worden vers gebakken aan boord, voor de echte barbecue-beleving. U kunt kijken hoe wij voor u en uw gasten de gerechten klaarmaken. Ook kunt u met uw bord naar de kok toe lopen en zal deze het vlees-, vis- of vegetarische gerecht aan u meegeven. Daarna kunt u heerlijk op ons mooie buitendek zitten en genieten van een drankje, achtergrondmuziekje, het prachtige uitzicht over Rotterdam en omstreken, en natuurlijk de barbecue.

Bent u ook zo toe aan lekker genieten met uw gezelschap en wilt u iets speciaals organiseren? Dan is Event op het Water de juiste partij om mee samen te werken. Wij maken het onmogelijke voor u mogelijk en regelen alles voor u. Dus bent u op zoek naar een mooie, unieke locatie? Wilt u iets anders dan u gewend bent? Dan is Event op het Water het antwoord.

In Rotterdam hebben wij meerdere schepen voor verschillende groepsgroottes. Van 30 personen tot wel 700! De BBQ Boot Rotterdam heeft diverse menu’s. Of het nu gaat om een heerlijk vis-barbecue-menu, een vegetarische barbecue of een halal-barbecue, BBQ Boot Rotterdam is zeer geschikt voor u en uw gezelschap. Elke boot die wij tot onze beschikking hebben, heeft haar eigen karakter en is uniek in haar soort. Komt u bijvoorbeeld aan boord bij Partyboot Rotterdam, dan treft u een mooie ruimte met een bar en grote ramen, zodat u goed zicht hebt op de prachtige skyline van Rotterdam. Unieker kan het niet, mooier wel.

https://eventophetwater.nl/