ABNY
Electronica en Computers

De beste laptop voor zakelijk gebruik

 

Als zakenman of -vrouw is het erg belangrijk om over een goede laptop te beschikken. Een zakelijke laptop is vaak speciaal gebouwd. Dit komt omdat de laptops bestand moeten zijn tegen het gebruik thuis en op kantoor.

De behuizing

Een laptop voor zakelijk gebruik heeft vaak een speciale behuizing. Dit komt omdat er vaak gevoelige of belangrijke bestanden op staan. Op het kantoor of thuis gaat er ook vaak wat fout met drinken dat over de laptop gemorst wordt. Ook moeten ze overal mee naar toe genomen worden.

Laptops voor zakelijk gebruik hebben vaak een aluminium behuizing en een morsbestendig toetsenbord. Dit zorgt voor een veilige laptop die je overal mee naar toe kunt nemen zonder dat deze te zwaar is. Ook kun je er per ongeluk een keer een drankje op laten vallen zonder dat de laptop dan direct kapot is.

Extra veiligheidsopties

Een laptop voor zakelijk gebruik heeft vaak ook een aantal extra veiligheidsopties. Dit is vaak van Windows. Dit zijn opties zoals Bitlocker en Remote Desktop. Zo kun je makkelijk op de locatie waar je bent aan het werk zonder dat je wat mist op je laptop.

Langere garantie

Op het moment dat je een zakelijke laptop koopt, loopt de garantie van de laptop vaak langer door dan als je een normale laptop koopt. Deze garantie is vaak zo uitgebreid dat er op het moment dat er iets aan de hand is met de laptop, direct de volgende dag al een monteur voor de deur staat om deze te repareren.

Veel verschillende aansluitingen

Met een zakelijke laptop worden vaak veel presentaties gehouden. Daarom is het belangrijk dat de laptops veel verschillende aansluitingen hebben. Dit komt omdat niet elk presentatie scherm het zelfde werkt qua aansluiting. Als je geen presentatie kan geven op het scherm op dat moment, kan je in een lastige situatie komen.

Op een zakelijke laptop zitten vaak meerdere USB aansluitingen, een HDMI aansluiting en vaak ook wat oudere aansluitingen zoals de VGA. Dit maakt dat de laptops op bijna elk scherm aangesloten kunnen worden.

https://hardwaretips.nl

Gerelateerde artikelen

iPhone gunstaanbod? Refurbished is de uitkomst

Hoe gebruik je een VR bril?

Wat je moet weten over storingen in huis