ABNY
Woningen

Woningwaarde bepalen

Voordat u echt nadenkt over het volgende huis, wilt u weten hoeveel het huis u bewoont. Stap 1: Recente verkopen Kijk voor recente deals in de buurt van vergelijkbare huizen op Funda. Of een huis dat nu te koop staat. Type woning, vierkante meters woonoppervlak, bouwjaar, onderhoudsstatus, energielabel, ligging en buitenruimte zijn de laagste kenmerken die je moet vergelijken. Bekijk de verkoopperiode van de producten die zijn verkocht en ontdek de exacte verkoopprijs, vooral het meest recente product. Zo kunt u het Kadaster vragen om een ​​overzicht van de inkoopprijzen te geven om de verkopen van de afgelopen jaren te controleren. Of maak gebruik van tools als www.watismijnwoningwaard.nl, waar u ook het Kadaster kunt raadplegen Stap 2: Nodig een makelaar uit De meeste mensen nodigen minstens 2 makelaars uit om de genoemde waarden te vergelijken. Lokale kennis en up-to-date kennis zijn belangrijk, dus zoek een lokale makelaar.

Stap 3: Nodig een makelaar uit De meeste mensen nodigen minstens 2 makelaars uit om de genoemde waarden te vergelijken. Lokale kennis en up-to-date kennis zijn belangrijk, dus zoek een lokale makelaar. Let bij de taxatie op de basis van de makelaar Werkt hij nauwkeurig door de oppervlakte van de woning op te meten? Veel makelaars gebruiken de vierkante meters die door het Kadaster zijn opgegeven, wat meestal niet klopt. Alleen bij nieuwbouw die recentelijk niet kan worden uitgebreid, zoals appartementen, kan het Kadaster als specifieke inhoud voor evaluatie worden gebruikt.

https://www.steefkoopt.nl/