ABNY
Bedrijven

Inboedel opslaan in een opslagruimte in Sittard

Je hebt een nieuw huis gekocht én je eigen huis al verkocht. Of je verbouwing heeft wat vertraging opgelopen waardoor je nog niet kunt intrekken. Wat nu?! Waar ga je naar toe met je spullen en waar ga je wonen?

 

Tijdelijk wonen

Mocht je tijdelijk op zoek zijn naar een woonruimte om de tijd tussen twee woningen te overbruggen? Dan zijn er verschillende opties. Het makkelijkste is natuurlijk om tijdelijk bij familie in te trekken. Echter kan het best zijn dat familie hier geen plaats voor heeft of wellicht duurt je verhuizing wel voor langere tijd en hebben jullie er geen behoefte aan om voor langere tijd op elkaars lip te zitten. Een andere optie is een onbekende woonruimte zoals een camping, hotel of bed and breakfast in de buurt.

 

Meubels opslaan bij opslagruimte Sittard

Mocht je tijdelijk ergens gaan wonen is het natuurlijk niet altijd mogelijk om je complete inboedel mee te nemen. Een opslagruimte in Sittard is hierin een goede oplossing. Zij beschikken over een grote loods met garageboxen waar je jouw dozen of ingepakte meubels kunt opbergen. Hiermee voorkom je dat je spullen staan opgeslagen bij vrienden en familie, en hiermee verspreid staan over een paar adressen. Het grote voordeel is dat de boksen droog staan en ook bewaakt worden.

https://cargo-care.nl/opslagruimte-sittard/