ABNY
Bedrijven

De mooiste bedrijfsdeuren voor een stijlvolle entree

Koop industriële bedrijfsdeuren voor een stijlvolle entree

Industriële stalen deuren zijn vandaag de dag een zeer populaire trend binnen bedrijven en daarom ook erg populair. In iedere ruimte van het pand creëert u met deze deuren een moderne en stijlvolle industriële uitstraling. Veel ondernemers kiezen voor de klassieke zwarte stijl, maar tegenwoordig zijn er ook veel andere kleuren mogelijk door poedercoating.

Verschillende soorten deuren

Het hangt af van uw voorkeur en welke kleur het beste bij uw bedrijf past. U kunt kiezen uit schuifdeuren, draaideuren, ook de keuze voor glas en bijpassende handgrepen is geheel aan u. Welke industriële bedrijfsdeuren wilt u kopen?

Industriële stalen draaideuren passen in vrijwel elke ruimte

U wilt een stevige deur die perfect bij de rest van het pand past. Industriële stalen draaideuren van van den Berg Bedrijfsdeuren zijn de perfecte oplossing voor dit probleem. Het deurmodel kan in bijna elke ruimte worden toegepast. Op deze manier is de deur niet alleen praktisch, maar ook aantrekkelijk. Kies voor glaspanelen aan de zijkanten of bovenkant om direct te profiteren van het extra licht. Hierdoor wordt de ruimte ook visueel groter en wordt elke ruimte in het pand een stukje lichter.

Industriële stalen taatsdeuren van van den Berg Bedrijfsdeuren hebben geen kozijn nodig

Is het mogelijk om een deur zonder kozijn te hebben? Ja dat is zo! Tegengekomen industriële stalen taatsdeuren. Deze deur zal zeker een zeer in het oog springend element worden in uw interieurdecoratie. Omdat het model aan de muur, vloer of plafond is bevestigd, is de deur niet omlijst. Dit houdt in dat de scharnierpunten van de industrieel stalen pivoterende deur zich onder en boven bevinden, waardoor de industrieel stalen pivoterende deur ook naar buiten en naar binnen gedraaid kan worden.

https://berg-bedrijfsdeuren.nl/