ABNY
Bedrijven

Huur een mobiele douche

Huur een mobiele douche

Een douche voorzien tijdens een event

Showerrent weet hoe dankbaar evenementgasten zijn wanneer er naast toiletten ook een douche aanwezig. Om u te helpen een zo succesvol mogelijk evenement te organiseren, kunt u een douche huren.

Ongeacht het weer, de dag of de behoefte, Showerrent levert in Nederland en België. Ze mogen terecht trots zijn op hun professionele, tijdige en budgetvriendelijke service. Ze helpen u om uw bezoekers de best mogelijke ervaring te bieden. Maar nooddouches zijn er niet alleen maar voor evenementen. Ze zijn ook handig tijdens een verbouwing, op een werf … De douches zijn hygiënisch en kunnen voorzien worden van warm water.

Altijd en overal kunnen douchen

Wilt u zo snel mogelijk verbouwen en toch thuis kunnen douchen? Ben je (tijdelijk) arbeidsongeschikt en is het handiger om op de begane grond te douchen? Bij showerrent kunt u een douche huren die u plaatsen waar u maar wilt. Om een ​​mobiele douche of doucheruimte aan te sluiten, is er alleen warm en / of koud water, stroom een afvoerpunt nodig.

Showerrent biedt een uitgebreide service. Al onze tijdelijke douches zijn voorzien van warm water

Volledige servicevoorziening en afvoerpompen

Showerrent zal ook zorgen voor de aansluiting van uw nooddouche, waterpomp en warmwatervoorziening. Showerrent werkt met vaste prijzen zo dat u nooit voor onaangename verrassingen komt te staan.

Water, afvoer en elektriciteit

De aansluiting van de douche moet worden gemaakt met leidingwater, dit kan een externe kraan zijn. In de technische ruimte van de badkamer is een boiler voor het verwarmen van water geïnstalleerd zodat er altijd warm water beschikbaar is. Showerrent zorgt voor de nodige leidingen.

Het afvalwater van det, douche kan worden afgevoerd via een slang met een diameter van 40 mm.

De mobiele douche moet op het elektriciteitsnet zijn aangesloten om de boiler en verwarming goed te laten werken. De technische ruimte is voorzien van een extra verwarmingssysteem om bevriezing in de winter te voorkomen.

https://www.showerrent.nl/

Gerelateerde artikelen

De Ligier JS50 is een erg verstandige aankoop

Direct Taxi Arnhem

Het huis van de toekomst