Wereld Kruiden Box, Biologisch en gezond

Een Wereld Kruiden Box met daarin 4 verschillende kruiden is de ideale manier om het eten mee te bereiden. De Wereld Kruiden Box is samengesteld zodat je niet hoeft na te denken welke kruiden je allemaal moet gaan aanschaffen. Handig toch?

Biologische wereldkruiden

De kruiden zijn allemaal biologisch en de er zijn verschillende boxen verdeeld over de werelddelen en landen. Wil je frans, surinaams of oosters koken? Dat kan want in die kruidenbox zul je specifieke kruiden vinden wat in die betreffende landen veelal gebruikt wordt.

Gezonder door kruiden

In Nederland wordt vaak heel veel zout aan gerechten toegevoegd. Maar wist je dat dat helemaal niet zo gezond is en dat we maar 6 gram zout per dag nodig hebben? In Nederland zitten we daar ver overheen en dit zorgt voor volksziektes zoals verhoogde bloeddruk, hartziekten, diabetes enzovoort.

Door andere kruiden te gebruiken krijg je een heerlijke geur en smaakt, bijvoorbeeld door toevoeging van res-el-hanout, basilicum, knoflook of Kurkuma. Deze kruiden helpen aan een betere gezondheid. Ze zijn heerlijk door de rijst, vleesgerechten maar je kan ze tevens in een smoothei of door de yoghurt mengen.

Een gezonde kruid hierbij is Eiwit proteine, voor bodybuilders en sporters die aan spieropbouw werken is een eiwit poeder proteine kruidenbox samengesteld. Hier aan toegevoegd is Hennep proteine. 

Rijk aan Mineralen, Vitaminen, Vezels

De Biologische kruiden zitten vol met mineralen, vitaminen en vezels en is dus goed voor ons lichaam. Veel kruiden werken ontstekingsremmend, zorgen voor een betere darmflora, helpt bij het verlagen van de bloeddruk, werkt goed bij artritis, helpt bij een opgezwollen maag. Veel mensen staan er niet bij stil dat veel kruiden geneeskrachtig werken.

Je waant je in het buitenland

Alleen al door de geur die je tegemoet komt bij het openen van de kruidenzakjes waan je je meteen in het buitenland. Proef de Griekse sfeer of je staat op een oosterse markt, of de cairibische geur maakt je meteen warmer. Heerlijk toch…met deze samengestelde kruidenbox heb je meteen de kruiden bij de hand die je nodig hebt en hoef je niet meer na te denken wat je moet kopen. 

Waarom de Wereld Kruiden Box?

  • 4 samengestelde kruiden
  • Proef de buitenlandse sfeer
  • Biologische kruiden
  • Hebben een positieve werking op je gezondheid
  • Verschillende Kruiden boxen
  • Voordelig
  • Ideaal om te experimenteren

Niet meer de deur uit, bestellen vanuit de luie stoel en binnen 2 werkdagen is de kruidenbox bij je afgeleverd. In de webshop van www.voedingsdeskundige.nl

 

https://www.voedingsdeskundige.nl/product-categorie/wereld-kruidenboxen/