ABNY
Woning en Tuin

Bestel verhuisdozen eenvoudig online

 

Het kopen van verhuisdozen is één van de belangrijkste dingen wanneer je gaat verhuizen, Maar welke verhuisdozen kies je? Ga je voor je goedkoopste of kies je voor kwaliteit. Vergelijk meerdere verhuisdozen die je op internet tegenkomt. Jouw spullen zijn je dierbaar en wil voorkomen dat je spullen beschadigen tijdens de verhuizing.

 

Tip 1 Kies voor kwaliteit

 

Waneer je kiest voor kwalitatieve en sterke verhuisdozen zal dit je op de lange termijn veel geld besparen. Voor goede dozen heb je geen extra materialen nodig om ze te sluiten, hiernaast zijn je spullen beter beschermt tegen vallen en stoten. Sterke verhuisdozen zijn beter geschikt om te stapelen, een verhuisdoos van verhuisdozen.store heeft een stapelwaarde tot wel 200 KG. Dit betekend dat je zonder zorgen een vrachtwagen vol kunt laten.

 

Tip 2 Autolock bodem

 

Een goede verhuisdoos beschikt over een autolock bodem. Dozen voorzien van een autolock bodem zijn binnen één seconden klaar voor gebruik en hebt hier geen tape voor nodig, hierdoor  kun je de dozen meerdere malen gebruiken. Dozen zonder autolock bodem zullen sneller scheuren en zijn waak gemaakt van dunner karton.

 

Tip 3 Verschillende soorten dozen

 

Er zijn meerdere verschillende soorten dozen beschikbaar. Denk hierbij aan speciale dozen voor boeken, kleding, schilderijen en extra grote dozen voor bijvoorbeeld lampen, kussens en andere grote voorwerpen. Een boekendoos is kleiner van formaat, dit voorkomt dat je de doos niet te zwaar maakt. Zorg ervoor dat je een verhuisdoos niet zwaarder maakt dan 15 kilo, dit werkt het prettigst voor jou of eventueel de verhuizers van het verhuisbedrijf.

 

https://verhuisdozen.store/

Gerelateerde artikelen

Hoe kan jij je meubilair herstellen na houtwormen?

Kunststof schuifpui

Tips om een kleine kamer in te richten