ABNY
Bedrijven

Psychotherapie Rotterdam: een uitweg uit uw lastige situatie

Abny

Ontdek uw krachten met psychotherapie Rotterdam

Heeft u last van angsten, een traumatische ervaring of legt u moeilijk contact? Of beïnvloeden uw psychische klachten uw relatie op een negatieve manier? In haar therapeutische praktijk past Machteld van der Heul integratieve psychotherapie toe. U als persoon staat dan centraal en Machteld bepaalt vervolgens welke aanpak voor u het beste werkt. Machteld van der Heul staat voor u klaar in Rotterdam, maar ondersteunt u ook met psychotherapie en relatietherapie Schiedam.

Psychotherapeute in Rotterdam met een behandelplan op maat

De praktijk van Machteld heet Therapie Van der Heul. Machteld van der Heul is afgestudeerd therapeute en heeft veel ervaring opgedaan in de sociale psychiatrie. Het is haar passie om mensen te helpen met hun persoonlijke groei en acceptatie. In haar kleinschalige praktijk voor psychotherapie Rotterdam geniet u van een zeer persoonlijk contact. Met behulp van gesprekken en oefeningen leert u uw eigen krachten ontwikkelen. Na een eerste gesprek stelt Machteld een behandelplan op, waarna u kunt beslissen of u de therapie wilt starten.

Effectieve relatietherapie Rotterdam

Ook als specialist in relatietherapie Rotterdam staat Machteld u graag bij. Zij kan met u bekijken hoe het probleem binnen uw relatie is ontstaan en hoe het in stand wordt gehouden. Met haar hulp ontdekt u welke kwaliteiten u in huis heeft om de doelen uit het behandelplan te realiseren. Tijdens de therapie vormen niet uw problemen het uitgangspunt, maar de beide partners als mens. Hierdoor bent u in staat om snel tot de kern van uw relatieprobleem te komen met relatietherapie Schiedam en Rotterdam.

Bij Therapie Van der Heul gaat het vooral om de aanpak van het kernprobleem. Hierdoor zijn de sessies voor psychotherapie Rotterdam kortdurend. U rondt de therapie meestal af in vijf tot tien gesprekken. Vraag vrijblijvend informatie aan bij Machteld over haar aanpak!

https://therapievanderheul.nl/

Gerelateerde artikelen

Omgaan met onzekerheid

Ervaren projectmanager bij het ontwerpen van uw moderne kantoorinrichting

Zwellingen