ABNY
Bedrijven

Je eigen carpoort

Als je in een drukke straat woont kan het soms erg moeilijk zijn om je eigen auto kwijt te raken. Vaker zijn de plekken namelijk bezet en is het dus een heel gedoe om een plekje te vinden voor je auto. Gelukkig zijn er een aantal handige oplossingen hiervoor die je kunnen helpen. Onder andere het plaatsen van een carpoort op maat kan je hierbij helpen. In deze blog gaan we verder in op deze carpoort op maat en waar je op moet letten.

De vereiste voor een carpoort op maat

Om een carpoort op maat te mogen plaatsen dien je rekening te houden met een aantal dingen. Zo dien je onder andere te kijken naar een juiste vergunning voor de carpoort op maat en dien je deze aan te vragen bij de gemeente. Zonder deze vergunning kun je namelijk niks en kun je dus niet beginnen met het bouwen van je veranda. Begin hier dan ook op tijd mee zodat je geen kostbare tijd verliest en dus sneller kan beginnen met het bouwen van je carpoort.

Waar mag je een carpoort op maat plaatsen?

Om zeker te weten of je een carpoort mag plaatsen , dien je te kijken naar je grond en je huis. Is hier veel plek over waar je gebruik van kan maken? Dan is er een mogelijkheid om hier een carpoort te plaatsen. Echter, dien je hier wel een vergunning voor aan te vragen van de gemeente en dient dit niet hinderlijk te zijn voor je buren. Indien een van die dingen wel het geval is , dan is het plaatsen van een carpoort helaas niet mogelijk.

 

https://handelsondernemingkirkels.nl/carport-op-maat/

Gerelateerde artikelen

Met een CE certificering voldoet uw product aan de regels

Audiovisuele oplossingen: waarvoor?

Helemaal klaar met dat OV.