ABNY
Banen en opleidingen

Een BHV cursus met instructeurs uit de praktijk in Den Haag

Als u een BHV cursus wilt volgen in regio Den Haag, kiest u het best voor BHV Zuid-Holland. Dit bedrijf bied namelijk cursussen van uitstekende kwaliteit. Ze werken bijvoorbeeld enkel samen met ervaren instructeurs uit de praktijk. U leert dus van ambulancepersoneel en brandweerlieden de fijne kneepjes van bedrijfshulpverlening. Daarnaast beschikt het bedrijf over een professioneel trainingscentrum waarbij ze allerlei scenario’s realistisch kunnen laten zien. Zo doet u in een veilige omgeving praktijkervaring voor en bent u extra goed voorbereid op calamiteiten en kleine ongelukken.

Keuze uit een ruim aanbod aan cursussen op het gebied van bedrijfshulpverlening

Er zijn verschillende mogelijkheden om een BHV cursus te volgen bij BHV Zuid-Holland in Den Haag. Deze BHV opleider kan u lesgeven op de eigen locatie, maar u kunt hen ook langs laten komen bij u op locatie. Dat is bijvoorbeeld handig voor bedrijven die meerdere werknemers tegelijkertijd willen trainen en de reistijd tot een minimum willen beperken. Daarnaast kiest u uit een uitgebreid cursusaanbod. Uiteraard kunt u een basisopleiding volgen, maar er is ook een cursus BHV Ploegleider. Zelfs voor herhalingstrainingen bent u bij deze opleider aan het juiste adres. Hiermee houdt u uw kennis up-to-date. Bovendien is het een fijne opfrisser en bent u verplicht om jaarlijks een herhalingscursus te doen om uw certificaat te behouden.

Neem contact op met deze BHV opleider

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die BHV Zuid-Holland uit Den Haag biedt voor een BHV cursus? Neem dan contact op met de vriendelijke medewerkers van het bedrijf. Zij denken graag met u mee, voorzien u waar nodig van advies en beantwoorden al uw vragen met betrekking tot de cursus, de trainingslocatie en meer. Op die manier weet u precies wat u van de cursus kunt verwachten. Voor welke cursus kiest u? U profiteert hoe dan ook van ervaren instructeurs, uitgebreide mogelijkheden voor maatwerk en een ontspannen sfeer waarin u erg prettig leert en geen vraag te veel is.

Gerelateerde artikelen

Brandweer en politie schoenen

Bent u opzoek naar nieuwe werknemers voor uw bedrijf? Pools uitzendbureau Roermond kan u helpen

Technical Inside Sales