ABNY
Zorg

EPD software van Edevop met alle benodigde functionaliteiten

Als zorgverlener wil je zoveel mogelijk tijd besteden aan je patiënten. Maar daarnaast dien je ook de administratie voor al je cliënten bij te houden. Er is een EPD softwarepakket ontwikkeld waar alle functionaliteiten in zitten om jouw administratie eenvoudig en snel te regelen. Dat is edevop online. Een webbased softwarepakket voor eerstelijns zorgverleners. Ben je een startende zorgverlener? Dan is het wel zo fijn om niet teveel te hoeven betalen voor een epd softwarepakket. De kosten voor epd software van edevop vallen gelukkig mee. Voor € 35,- per maand kun je al gebruik maken van deze handige software.

Wat zit er in het softwarepakket?

In de software van edevop zit een makkelijk te gebruiken EPD formulier, waarmee je eenvoudig een dossier in bijhoudt. Een functionele agenda voor al je afspraken. De mogelijkheid om direct te declareren aan zorgverzekeraars via VECOZO. Facturen zelf opmaken en versturen. Een COV controle via VECOZO. Patiënten ervaringen meten met QDNA/Mediquest/Qualiview. Op een veilige wijze e-mails versturen via de koppeling met Zorgmail. Ook kun je documenten uploaden en opslaan in jouw edevop account.

Veiligheid voorop

Aan veiligheid is in dit softwarepakket zeker aandacht besteed. Om die reden is edevop online gebouwd op een platform dat is gecertificeerd volgens de ISO27001 en de NEN7510 normering. Je gegevens worden veilig opgeslagen in de cloud waar elke dag een backup van wordt gemaakt.

Beroepsgroepen

Voor de volgende beroepsgroepen is de software geschikt:

  • Fysiotherapie
  • Ergotherapie
  • Logopedie
  • Oefentherapie

Dus ben je een fysiotherapeut? Dan is de fysiotherapie software van edevop de juiste keuze!

Hoe het begon

Edevop is ontwikkeld door Fred Giesbers in het jaar 1993. Dit was in opdracht van zorgverzekeraar Agis (nu bekend onder de naam Zilveren Kruis). Een vooruitstrevend softwarepakket. Met deze software konden paramedici declaraties digitaal uitvoeren naar zorgverzekeraars. Dit was in die tijd zeer bijzonder omdat er toen nog voornamelijk met papier werd gecorrespondeerd. Edevop werd een belangrijke speler voor paramedici waaruit een loyale klantenkring uit ontstond. Edevop is nu onderdeel van de WinBase Groep.

https://www.incura.nl/

Gerelateerde artikelen

Een duurzame zorgsector

Volg een goed koolhydraatarm dieet

Incura zorgsoftware biedt een efficiënt boekhoudprogramma dat gemakkelijk in gebruik is