ABNY
Energie

Elektrische boiler kopen? Kijk dan hier!

Elektrische boiler kopen? Kijk dan hier!

Bij elektrischeboiler.eu. hebben ze het goed begrepen. Er moet een omschakeling plaats gaan vinden in het hoofd van de consument.
Te veel nog, leeft de gedachte dat het aanschaffen van elektrisch aangedreven apparatuur een kostbare aangelegenheid zou zijn en veel in duurder in gebruik dan gas. Terwijl je een heel goede elektrische boiler al aan kunt schaffen vanaf een kleine 150,-.
Bij elektrischeboiler.eu worden er louter A-Klasse merken verkocht; Ariston, DAT, Lemet, Nofer-Aparici, Wesen, en Wijas. Doordat er een nauwe samenwerking met deze fabrikanten is, is het mogelijk de kwaliteit te waarborgen. De producten kennen ze van binnen en buiten, geen vraag blijft onbeantwoord bij dit ervaren bedrijf. 

Elektrischeboiler.eu is exclusief importeur en distributeur van bijvoorbeeld LEMET boilers voor de BeNeLux, Duitsland en Engeland. Kwaliteits boilers welke worden geproduceerd binnen de EU én zijn (evenals alle andere producten) altijd direct uit voorraad leverbaar. Dus je hebt je spullen de volgende werkdag in huis!

Maar je kunt de boiler (of iets anders) ook gewoon online bestellen en meteen afhalen op het depot in Heiloo. 

Maar misschien zoek je geen elektrische boiler, maar ben je op zoek naar een elektrische cv, hebben ze ook, en leverbaar tegen vlijmscherpe groothandelsprijzen. Ideaal voor installateurs, particulieren of projectontwikkelaars. Maariedereen is hier uiteraard welkom voor elk gewenst model boilercv en diverse andere elektrisch aangedreven apparaten.

 

 

 

 

Het kan natuurlijk zo zijn dat je de producten eerst even in het echt wilt zien. Dan kan dat uiteraard ook. De showroom is op werkdagen geopend tussen 09.00 en 17.00 uur, dan kun je meteen al je prangende vragen stellen aan de vakmensen ter plaatse.

Door de jarenlange ervaring weten zij heel goed wat voor jou de beste keuze zal zijn en is het assortiment zo opgebouwd dat er voor elke situatie wel een passende oplossing te bedenken is.

https://elektrischeboiler.eu/

Gerelateerde artikelen

Met zonnepanelen zit u goed

Gratis verwarmen met een luchtcollector

Doe ook mee aan het verbeteren van het millieu door de aanschaf van een elektrische kachel