ABNY
Dienstverlening

Handgemaakte kwaliteitsnaamborden en huisnummers van Naambordkopen.nl

Heeft u oog voor detail? Is uw smaak een tikkeltje eigenwijs en zeker niet doorsnee? Doet u uw best om uw huis sfeervol in te richten en aan te kleden? Naambordkopen.nl is echt een webshop voor u!

Op www. naambordkopen.nl kunt u terecht voor handgemaakte kwaliteitsnaamplaten en huisnummers. Ze zijn gefabriceerd van duurzame, sterke materialen als glas, hout en leisteen. Liever een RVS naambord of een messing naambord? Ook die zitten in de collectie. De variatie in grootte, vorm en stijl is groot. We geven een paar voorbeelden van unieke borden die vast bij u in de smaak vallen.

Naambord van gematteerd en gebrokkeld glas

We trappen af met een naambord van gematteerd en gebrokkeld glas. Een hip rechthoekig model van 30 bij 20 cm. De plaat biedt meer dan genoeg ruimte voor de voornamen van alle gezinsleden, de achternaam én het huisnummer. De gebrokkelde boven-, onder- en zijkanten geven de naamplaat een stoere look. De tekst wordt in het bord gegraveerd en daarna netjes afgewerkt met lak.

Twee borden in één

Een tweede naambordje dat we eruit lichten is ook van glas, maar heeft een compleet andere uitstraling. Chique, een beetje zakelijks zelf. In feite zijn dit twee borden voor de prijs van één. De voorplaat is gemaakt van helder glas, de RVS achter-plaat schijnt erdoorheen. Een glazen naambord en een RVS naambord in één dus, verrassend! Door voor een bepaald lettertype te kiezen, geeft u een eigen twist aan dit naambord. Een scheutje vrolijkheid dankzij Comic Sans MS of een vleugje nostalgie met Kaufmann BF bijvoorbeeld.

Nummer 3 is tevens een combibord – glas en RVS – maar dan anders. Over het vierkante matglazenbord heen zit een driehoek van RVS. En dan net iets lager: lekker eigenwijs! In dit geval komt het huisnummer op het glas te staan en de namen eronder op het RVS-gedeelte. Dit bord is 16 cm bij 16 cm. De dikte is 8 mm. Qua letter- en cijferkleur zijn dit de opties: zwart, antraciet, grijs, groen, zilver, rood, wit, blauw. Hopelijk zit uw lievelingskleur ertussen. Niet? Neem gerust contact op met het Naambordkopen.nl-team. Wie weet wat er mogelijk is.

Over de Naambordkopen.nl-mensen gesproken: u kunt ze zowel via de website (contactformulier), telefonisch (0251 – 24 13 64) als per mail (info@naambordkopen.nl) bereiken.

 

https://naambordkopen.nl/

Gerelateerde artikelen

Recruitment is een moeilijk vak

Uw huis beschermen tegen indringers

Elektricien Amsterdam 24/7 storingsdienst