ABNY
Cadeau

Hoe kies je een cadeau voor je vriend?

Baseer je keuze op zijn interesses. Als je een cadeau voor iemand probeert te kopen, moet je eerst kijken naar de belangrijkste interesses van die persoon. Misschien houdt je vriendje het meest van sport of muziek. Misschien is hij een lezer soort, of geobsedeerd door het buitenleven. De kans is groot dat je al een grondige kennis hebt van waar je vriendje in geïnteresseerd is. Maak gebruik van die kennis, en laat het je leiden naar een cadeau.

Als je vriendje bijvoorbeeld van sport houdt, kun je een gesigneerd collector’s shirt van zijn favoriete team kopen.
Een ander voorbeeld: als je vriendje van een bepaald type muziek houdt, kun je ervoor kiezen om concertkaartjes, een vinyl of cd voor hem te kopen.

Besteed aandacht aan de behoeften van je vriendje. Het proces om je vriendje een cadeau te geven, kan al maanden voordat je het daadwerkelijk koopt, beginnen. In de loop van jullie gebruikelijke gesprekken zal hij waarschijnlijk terloops iets zeggen over dingen die hij in de nabije toekomst wil of nodig heeft. Je oren openhouden en iets kopen waarvan hij zegt dat hij het wil, is een slinkse manier om je vriendje zelf het beslissingswerk te laten doen.

Bovendien zal het feit dat je zo aandachtig hebt geluisterd naar wat hij zegt, je een nog lievere partner doen lijken.

Vraag zijn vrienden om advies. Als je vriendje goede vrienden heeft, hebben zij misschien een frisse kijk op de dingen waar hij op dat moment het meest in geïnteresseerd is. Als je er met hen over praat als je vriendje er niet is, kun je misschien zien wat je hem uiteindelijk gaat geven. Zelfs als ze niet direct iets van hem hebben gehoord, kunnen ze misschien wel suggesties doen voor geschikte cadeaus.

Brainstormen met andere mensen die je vriendje kennen, kan heel nuttig zijn als je moeite hebt om een cadeau te bedenken.
Blijf uit de buurt van vrienden waarvan je denkt dat ze de verrassing al op voorhand kunnen bederven.

Kijk ook eens naar een leuke verwenbox man of een kerstcadeau heren om je vriend mee te verwennen!

Gerelateerde artikelen

iTunes tegoed betalen met Bitcoins

Hier vind je de leukste armbanden

Een kerstpakket voor uw medewerkers bestellen